Η προπόνηση στην Τενερίφη

Υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου και με την συμμετοχή των Αντώνη Κόνιαρη και Βαγγέλη Μαργαρίτη,
Η προπόνηση στην Τενερίφη

πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Τενερίφη η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ.  Την πρώτη του προπόνηση στο Pabellon de Deportes se Tenerife Santiago Martin, το γήπεδο όπου το βράδυ της Τετάρτης (21:30) θα αντιμετωπίσει την Iberostar Tenerife για την 12η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με την προπόνηση τακτικής, διάρκειας δύο ωρών. Αυτή ήταν ουσιαστικά και η πρώτη προπόνηση της ομάδας μετά τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου και πριν από το αυριανό παιχνίδι.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος έφτασε στην Τενερίφη λίγο πριν από τις 8 το βράδυ, είχε μία σύντομη συζήτηση με τους συνεργάτες του πριν την έναρξη του προγράμματος της ομάδας.

Ο Κώστας Βασιλειάδης, που μαζί με τον Φώτη Κατσικάρη αποτελούν το πολύ έντονο Ελληνικό στοιχείο της Iberostar Tenerife, υποδέχθηκε την αποστολή του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τενερίφης και είχε ιδιαίτερη συζήτηση με τα περισσότερα από τα μέλη της αποστολής, ενώ συνομίλησε και με τα τρία μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που έχουν ταξιδέψει στην Ισπανία, τους κ.κ.Ασλανίδη, Καρακούση και Καραμπέρη.

Διαβάστε ακόμη...