"Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με υπευθυνότητα"

Ο Λάκι Τζόουνς, πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στη νίκη επί της Chalon, στις δηλώσεις του τόνισε πως ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τη γαλλική ομάδα με υπευθυνότητα!  
"Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με υπευθυνότητα"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Η σημερινή ήταν μια μεγάλη νίκη, τη χρειαζόμασταν για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Η Σαλόν είναι πολύ καλή ομάδα. Εμςείς είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας στο παιχνίδι, αλλά στο τέλος δείξαμε υπευθυνότητα και πήραμε τη νίκη."

Όσο για τα συνεχόμενα παιχνίδια που δίνουν αυτός και οι συμπαίκτες του, σχολίασε: "Προπονώ το σώμα μου κατάλληλα ώστε παίρνω μέρος σε τέτοια παιχνίδια που είναι υψηλού επιπέδου. Πρέπει να δείξεις υπευθυνότητα και να αντιμετωπίσεις αυτά τα παιχνίδια όπως πρέπει. Στην ομάδα έχουμε ένα πολύ καλό τεχνικό επιτελείο, που βοηθάει να αντιμετωπίσουμε την κούραση και τους τραυματισμούς μας. Μας βοηθάνε να ξεπεράσουμε τα πάνω και τα κάτω μας και να παίρνουμε νίκες"

Σχολιάζοντας το σημείο στο οποίο η Σαλόν γύρισε το παιχνίδι, είπε: "Ήταν το πιο δύσκολο σημείο! Οι προπονητές μας, μάς είχανε ετοιμάσει για τέτοιες στιγμές στον παιχνίδι. Βγάλαμε πολλή ενέργεια σε εκείνο το σημείο της αναμέτρησης, ενώ ένας άλλος καθοριστικός τομέας ήταν τα ριμπάουντ"

Διαβάστε ακόμη...