"Πρέπει να νικήσουμε"

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της χθεσινής μεγάλης νίκης του ΠΑΟΚ στο Παλατάκι, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μίλησε στην κάμερα της Nova, στο πλαίσιο της Media day που διοργανώνει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
"Πρέπει να νικήσουμε"

Ο Έλληνας άσος μίλησε για την αυριανή (9/1) αναμέτρηση με την Ορλαντίνα, καθώς και για το αν αισθάνεται δικαιωμένος με την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι σημαίνει η χθεσινή νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και αν παίζει κάποιο ρόλο για το ματς κόντρα στην Ορλαντίνα: «Δεν θα έλεγα ότι αλλάζει τα δεδομένα στην Ευρώπη. Είναι ένας τελικός για εμάς το αυριανό παιχνίδι. Η χθεσινή νίκη δίνει σίγουρα κίνητρο. Το παρελθόν τέλειωσε όμως. Μπράβο σε όλους για τη νίκη αλλά έχουμε και συνέχεια».

Για το ματς κόντρα στην Ορλαντίνα: «Πιστεύω ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα αλλά είναι στο χέρι μας από εδώ και πέρα. Είναι ένας τελικός αύριο, με νίκη έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης και την επόμενη εβδομάδα είναι άλλος ένας τελικός».

Για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό: «Όσο περνάει ο καιρός θέλω να παίρνω περισσότερα λεπτά. Νιώθω καλύτερα και θέλω να βρω και εγώ τον ρυθμό μου».

Για τον αν υπάρχει πίεση για το ματς κόντρα στην Ορλαντίνα: «Σίγουρα υπάρχει πίεση γιατί θέλουμε να νικήσουμε. Όμως όλοι είναι έμπειροι παίκτες. Πιστεύω ότι πρέπει να μπούμε δυνατά χωρίς πίεση για να εξαντλήσουμε όλες τις ελπίδες που έχουμε».

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος που πήγε στον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα νιώθω δικαιωμένος. Είχα ένα θέμα τραυματισμού στην αρχή, όμως το ξεπέρασα και τώρα νιώθω καλά».

Διαβάστε ακόμη...