"Το πιο κρίσιμο παιχνίδι μας στο champions league"

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος στο πλαίσιο της media day του ΠΑΟΚ μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τη Λούτβινγκσμπουργκ, για το τι πρέπει να προσέξει ο Δικέφαλος, ενώ υποστήριξε πως το παιχνίδι αυτό είναι το πιο καθοριστικό της φετινής σεζόν για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας.
"Το πιο κρίσιμο παιχνίδι μας στο champions league"

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τα δεδομένα του ομίλου και τον αυριανό αγώνα: "Αυξήσαμε τις πιθανότητές μας μετά την τελευταία μας νίκη που ήταν κυρίως ψυχολογική ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Το αυριανό παιχνίδι είναι το πιο κρίσιμο στην πορεία μας στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν. Με νίκη μεγαλώνουμε κι άλλο τις πιθανότητές μας για πρόκριση".

Για την αυριανή αντίπαλο και την κατάσταση του ΠΑΟΚ: "Αγωνιστικά είμαστε πολύ διαφορετικοί από τον πρώτο γύρο. Η Λούτβινγκσμπουργκ παίζει σε υψηλές ταχύτητες με μεγάλη ενέργεια. Αν ισορροπήσουμε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού μας θα έχουμε πολλές πιθανότητες για τη νίκη".

Για το σερί του ΠΑΟΚ και το ελληνικό στοιχείο του ρόστερ: "Ο γηγενής κορμός σε όλες τις ομάδες είναι σημαντικός. Ευτυχία να έχουμε τόσους καλούς Έλληνες παίκτες, με στοιχεία που δεν έχουν άλλοι παίκτες. Ο ΠΑΟΚ έχει αξιόλογο ρόστερ με 12 καλούς παίκτες και αυτή είναι η διαφορά που παίζουμε καλύτερα το τελευταίο διάστημα".

Για την Λούτβινγκσμπουργκ και το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι: "Η Λούτβινγκσμπουργκ είναι σταθερά καλή ομάδα, όπως είπα και προηγουμένως βγάζει ενέργεια στο γήπεδο και αυτός είναι ο λόγος που έχουν τόσο καλό σκορ νικών. Το σημαντικότερο που πρέπει να ελέγξουμε εμείς αύριο είναι τα ριμπάουντ. Οι Γερμανοί αν δεν κάνω λάθος είναι πρώτη ομάδα στη διοργάνωση σε αμυντικά και επιθετικά ριμπάουντ και πρώτη στην στατιστική περισσοτέρων πόντων από δεύτερες επιθέσεις. Αν κοντρολάρουμε αυτό το στοιχείο έχουμε πολλές πιθανότητες για να κερδίσουμε"

Διαβάστε ακόμη...