"Μας κόστισε το κακό πρώτο δεκάλεπτο"

Στην απόδοση της ομάδας του στο πρώτο δεκάλεπτο στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Neptunas για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Basketball Champions League.
"Μας κόστισε το κακό πρώτο δεκάλεπτο"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ:

«Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Neptunas για τη νίκη. Είναι ξεκάθαρο το πώς εξελίχθηκε το σημερινό ματς. Η αιτία της ήττας είναι η απόδοση μας στην πρώτη περίοδο, όπου μείναμε πίσω με 20 πόντους και δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από το να μειώσουμε τη διαφορά, παρά το γεγονός ότι τα επί μέρος σκορ στις επόμενες περιόδους ήταν υπέρ μας. Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά είχαμε προβλήματα πριν από την έναρξη του αγώνα, τα οποία έγιναν ακόμα μεγαλύτερα με τον τραυματισμό του Βαγγέλη Μαργαρίτη και δεν μας έδωσαν τη δυνατότητα να έχουμε πολλές λύσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι παίκτες μου πάλεψαν για κάθε μπάλα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να κερδίσεις το παιχνίδι»

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Λίνος Χρυσικόπουλος, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, τελειώνοντας το παιχνίδι με 14 πόντους.

«Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ, τα οποία μας κόστισαν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα σε αυτόν τομέα έπαιξαν ρόλο οι απουσίες των Βαγγέλη Μαργαρίτη και Ousman Krubally. Το ματς ξέφυγε στο πρώτο δεκάλεπτο και παρά το γεγονός ότι στο υπόλοιπο ματς ήμασταν βελτιωμένοι, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στο γήπεδο εκ μέρους όλης της ομάδας, αν και για άλλη μια φορά δεν καταφέραμε να τους δώσουμε χαρά».

Διαβάστε ακόμη...