«Δείξαμε χαρακτήρα ...»

Ο Απόλλων Τσόχλας εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Iberostar Tenerife για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Basketball Champions League.
«Δείξαμε χαρακτήρα ...»

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξα η ομάδα, τονίζοντας ότι το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

«Παίξαμε ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Παίξαμε αρκετά καλά, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια και δείξαμε χαρακτήρα, κάτι που πιστεύω ότι είναι το πιο σημαντικό, παρά το γεγονός ότι ήμασταν αρκετά άστοχοι στο πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, καθώς οι αντίπαλοι έβαλαν μερικά μεγάλα σουτ».

Για την εικόνα της ομάδας: «Είχαμε πει πριν λίγο καιρό, ότι δεν έχουμε την εικόνα που πρέπει. Δουλεύουμε καλά, προσπαθούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ. Πρέπει να έχουμε αυτόν τον χαρακτήρα και θα είμαστε καλύτεροι. Αυτή την στιγμή η ομάδα έχει μια συσπείρωση και αυτό πρέπει να το κρατήσουμε».

Για το ματς με τον Άρη: «Είναι η καλύτερη ευκαιρία για να διώξουμε το άγχος. Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και οι συμπαίκτες μου ανυπομονούμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι».

Από τους παίκτες της Iberostar Tenerife μίλησε ο Nicolas Richotti: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Θα μπορούσαμε, ίσως, στο πρώτο ημίχρονο να πάρουμε μία λίγο μεγαλύτερη διαφορά και να ήταν πιο εύκολη η δουλειά μας στο δεύτερο ημίχρονο. Παρ'όλα αυτά ο ΠΑΟΚ έκανε εκπληκτική δουλειά, πάλεψε πραγματικά και μας δυσκόλεψε πάρα πολύ, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή μας τη νίκη».

Διαβάστε ακόμη...