Το πρόγραμμα της Τρίτης

Σε ρυθμούς Basketball Champions League κινείται πλέον ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται την Τετάρτη στο PAOK Sports Arena, την κάτοχο του τίτλου Iberostar Tenerife από την Ισπανία.
Το πρόγραμμα της Τρίτης

Η σημερινή ημέρα ωστόσο θα ξεκινήσει με την συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 15:30 στο PAOK Sports Arena, για την ανανέωση της συνεργασίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την εταιρία παροχής ηλεκτρονικής ενέργειας Watt+Volt και την παρουσίαση του πρωτοποριακού project PAOK Energy, ου αποτελεί την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Θα ακολουθήσει η καθιερωμένη Media Day, ενόψει του αγώνα ΠΑΟΚ – Iberostar Tenerife. Από τις 16:45 ο προπονητής του ΠΑΟΚ και αθλητές της ομάδας θα είναι στη διάθεση των ΜΜΕ για δηλώσεις ενόψει του αυριανού αγώνα. Η προπόνηση του ΠΑΟΚ ξεκινά στις 17:00. Θα προηγηθεί η ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο.

Η αποστολή της Ισπανικής ομάδας θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά της 8μ.μ. και για τον λόγο αυτό δεν θα προπονηθεί σήμερα στο PAOK Sports Arena, αλλά το πρωί της Τετάρτης, την ημέρα δηλαδή του αγώνα. Για το πρωί της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη προπόνηση και για τον ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι».

Διαβάστε ακόμη...