«Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό»

Στην πολύ κακή εικόνα της ομάδας του στο 3o δεκάλεπτο στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Elan Chalon...
«Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ:

«Ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε πραγματικά καλά σε επίθεση και άμυνα με εξαίρεση τα 2 τελευταία λεπτά, όπου ο Dorsey έβαλε κάποια δύσκολα τρίποντα, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε ένα προβάδισμα μεγαλύτερο των 5 πόντων στο ημίχρονο.

Το ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου ήταν μια καταστροφή για εμάς, καθώς κάναμε πολλά λάθη στις πρώτες 5 κατοχές και επιτρέψαμε στην Elan Chalon να βρει τον ρυθμό της, ενώ ξέρουμε ότι μέσα στην έδρα της είναι πολύ δύσκολο να τους σταματήσουμε

Πιστεύω ότι αξίζαμε περισσότερα με βάση την εμφάνιση μας, αλλά θέλω να συγχαρώ την Elan Chalon για αυτή τη νίκη. Τέλος, θέλω να πω ότι ήταν πολύ καλό για εμάς που είδαμε για άλλο ένα παιχνίδι τον κόσμο μας στις εξέδρες. Θέλω να τον ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της ομάδας και ελπίζω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για εμάς».

Για το τι έφταιξε στο τρίτο δεκάλεπτο: «Χάσαμε την μπάλα 5 φορές στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου και στη συνέχεια χάσαμε μερικά εύκολα σουτ τριών πόντων, ενώ την ίδια στιγμή η Elan Chalon ήταν εύστοχη και έτσι πήρε τη διαφορά».

Τους παίκτες του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Kevin Dillard: «Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τον έλεγχο από τις πρώτες κατοχές, μετά μπήκε στο παιχνίδι και ο κόσμος και τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για εμάς»

Διαβάστε ακόμη...