«Πολύ ενδιαφέρουσα κλήρωση»

Ως πολύ ενδιαφέρουσα χαρακτήρισε την κλήρωση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Basketball Champions League ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.
«Πολύ ενδιαφέρουσα κλήρωση»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη από το ξεκίνημα της διοργάνωσης, προκειμένου να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ ανέφερε ότι το επίπεδο του Basketball Champions League είναι αρκετά ανεβασμένο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα κλήρωση, από την στιγμή που θα αντιμετωπίσουμε την κάτοχο του τροπαίου, Iberostar Tenerife, την πρωταθλήτρια Γαλλίας, Elan Chalon και ομάδες που έχουν συχνή παρουσία στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Για αυτόν τον λόγο θέλουμε να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί και έτοιμοι από το ξεκίνημα της διοργάνωσης, προκειμένου να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε με περισσότερες πιθανότητες την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για το επίπεδο της διοργάνωσης: «Η διοργάνωση έχει ενισχυθεί πάρα πολύ, καθώς υπάρχουν ομάδες την Ισπανία, την Τουρκία, την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Ρωσία και γενικά όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Πρόκειται για ομάδες με μεγάλα μπάτζετ, με πολύ καλούς ξένους, αλλά και γηγενείς παίκτες, κάτι που κάνει τον θεσμό πιο ποιοτικό, αλλά και ενδιαφέρον για εμάς και τον κόσμο που θα τον παρακολουθήσει».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ στη διοργάνωση: «Από την αρχή είπαμε ότι η πορεία στην Ευρώπη είναι ένας στόχος. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να φτιάξουμε ένα καλό ρόστερ και στην προετοιμασία να βάλουμε τις βάσεις για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στη διοργάνωση».

Διαβάστε ακόμη...