«Εκνευριστήκαμε και αποσυντονιστήκαμε»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στον εκνευρισμό των παικτών του στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Iberostar Tenerife με τον ΠΑΟΚ για την φάση των «16» του Basketball Champions League.
«Εκνευριστήκαμε και αποσυντονιστήκαμε»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ακόμα στις απουσίες των Sibert και Clanton, τη διαιτησία, αλλά και τα συμπεράσματά του από την πορεία της ομάδας στο Basketball Champions League.

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία τα πηγαίνει περίφημα τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ισπανία. Οι απώλειες των δύο βασικών μας παικτών μας δημιούργησε πολύ μεγάλο επιθετικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουμε δυσκολίες στον τρόπο που φτάναμε στο καλάθι. Αυτό είχε ως συνέπεια να δημιουργηθεί εκνευρισμός και να αποσυντονιστούμε και στην άμυνα και να δεχθούμε κάποια καλάθια που δεν έπρεπε. Θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στην ομάδα της Tenerife, τόσο στο Basketball Champions League, όσο και στο ισπανικό πρωτάθλημα».

Για τον λόγο του εκνευρισμού των παικτών του: «Ήταν εκνευρισμένοι λόγω των κακών επιθετικών επιλογών, αλλά και της δυνατής άμυνας των αντιπάλων».

Για τα μόλις 2 φάουλ της Tenerife στο δεύτερο δεκάλεπτο παρά το σκληρό παιχνίδι: «Δεν είμαι εγώ διαιτητής. Οι διαιτητές σφυρίζουν».

Για τη συνολική πορεία της ομάδας στην Ευρώπη: «Νομίζω ότι κάναμε μία πολύ καλή πορεία, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ και ότι είχαμε προβλήματα τραυματισμών από την αρχή της σεζόν. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν».

Για το τι έγινε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και δέχθηκε ο πάγκος τεχνική ποινή: «Υπήρξαν διαμαρτυρίες για τη διαιτησία και για αυτό δεχθήκαμε τεχνική ποινή. Από το πρώτο ημίχρονο παίζαμε παιχνίδι μέσα στη ρακέτα και εκτελέσαμε μόλις 1 βολή. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε εκτελέσει περισσότερες. Μπορεί να κάνω και λάθος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν άξιζε τη νίκη η Iberostar Tenerife, η οποία ήταν καλύτερη και θέλω να τη συγχαρώ για την πρόκριση».

Διαβάστε ακόμη...