"Η άμυνα ήταν το κλειδί της νίκης"

Ο McFadden εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με την Τενερίφη δήλωσε...
"Η άμυνα ήταν το κλειδί της νίκης"

Για το παιχνίδι σχολίασε: "Οποτεδήποτε και να πάρεις νίκη είναι καλό πράγμα. Φυσικά με τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με περισσότερους πόντους. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, απλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί πιστεύω ότι θα μπορούσε να είχε πάρει η ομάδα μεγαλύτερη διαφορά. Είναι το πρώτο ματς με την Τενερίφη, οπότε περισσότερη διαφορά θα έδινε μεγαλύτερη άνεση ενόψει της ρεβάνς. Ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση, θα μελετήσουμε το παιχνίδι, θα δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε, για την ώρα πρέπει να ασχοληθούμε με το παιχνίδι του Σαββάτου, απέναντι στα Τρίκαλα, που είναι μια πολύ καλή ομάδα αυτή τη στιγμή. Μετά θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι στην Ισπανία"

Για την πιεστική άμυνα που έπαιξε επί 40 λεπτά ο ίδιος και τι κρατάει για να είναι καλύτερα προετοιμασμένος σε ατομικό επίπεδο για το ματς της Ισπανίας: "Έπαιξα το ίδιο όπως παίζω κάθε άλλη φορά. Τώρα τα σουτ σήμερα δεν έμπαιναν όπως την προηγούμενη Τετάρτη, Παίζω μπάσκετ μια ολόκληρη ζωή, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα αυτό το πράγμα, ξέρω ότι η μια βραδιά θα είναι δικιά μου, η άλλη κάποιου άλλου παίκτη. Έχουμε πάρα πολύ καλούς παίκτες στην ομάδα, μπορεί οποιοσδήποτε να πάρει τα ηνία σε ένα οποιοδήποτε παιχνίδι, οπότε δεν θέλω να αλλάξω κάτι για το επόμενο παιχνίδι, αλλά να έχω την ίδια ενέργεια, να παίξω όσο καλύτερα μπορώ με το ίδιο στιλ που παίζω κάθε φορά"

Όσο για το κλειδί της σημερινής νίκης ..."Η άμυνα ήταν το κλειδί της νίκης. Παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα, κατορθώσαμε μια ομάδα η οποία βάζει συνήθως πάνω από 80 πόντους να την κρατήσουμε στους 63. Βέβαια δεν μπορείς να πεις ότι θα παίξεις εκπληκτική άμυνα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δώσαμε κάποια ελεύθερα σουτ αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Δεν μπορείς σε διάρκεια 40 λεπτών να παίζεις με τον ίδιο τρόπο καλή άμυνα, παρόλα αυτά και μόνο το σκορ που είχε η Τενερίφη είναι απόδειξη του πόσο καλή άμυνα παίξαμε"

Διαβάστε ακόμη...