"Παίξαμε σαν ομάδα και προκριθήκαμε!"

O Jordan Sibert στις δηλώσεις του μετά τη νίκη στο Βελιγράδι ανέφερε πως, ο ΠΑΟΚ έπαιξε σαν ομάδα και πήρε δίκαια την πρόκριση...
"Παίξαμε σαν ομάδα και προκριθήκαμε!"

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι δήλωσε: "Αυτό που κάναμε σήμερα, ήταν απλά να αγωνιστούμε σαν ομάδα, ενωμένοι. Πιστεύω πως η συνολική μας παρουσία σαν ομάδα ήταν καταπληκτική απόψε".

Για την πρόκριση στους 16, υπογράμμισε: "Ασφαλώς, η πρόκριση είναι κάτι το ιδιαίτερο για μας. Από την αρχή της περιόδου έχουμε ζήσει πολύ ωραίες στιγμές με την ομάδα και καταλαβαίναμε ότι η συμμετοχή στο Basketball Champions League, είναι κάτι το ιδιαίτερο. Θέλαμε να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας στη διοργάνωση και τα καταφέραμε".

Για το ότι η ομάδα δείχνει χαρακτήρα στα μεγάλα παιχνίδια, σχολίασε: "Η αλήθεια είναι ότι τα μεγάλα παιχνίδια είναι κάτι που μας αρέσει. Αγωνιζόμαστε σαν ομάδα μέσα σε οποιαδήποτε έδρα, είμαστε ενωμένοι μεταξύ μας και δεν μας απασχολεί η ατμόσφαιρα που επικρατεί στις κερκίδες. Πιστεύουμε πολύ ο ένας στην αξία του άλλου, κι αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας, είναι να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με τον ίδιο τρόπο".

Διαβάστε ακόμη...