«Όλοι κάναμε τη δουλειά μας»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του ΠΑΟΚ επί της Partizan Belgrade στη “Hala Pionir”, Thaddus McFadden ήταν ευχαριστημένος από την πρόκριση που πήρε η ομάδα,ενώ δεν θέλησε να σταθεί στην ατομική απόδοσή του
«Όλοι κάναμε τη δουλειά μας»

Αρχικά δηλωσε:

«Βρήκαμε ενέργεια. Ήταν ένα ματς με δύο μεγάλες ομάδες που έδωσαν σκληρή μάχη. Δεν έχω να πω πολλά για το τέλος. Τους αφήσαμε να επιστρέψουν. Είναι εύκολο μετά από μια νίκη να δουλέψεις περισσότερο.. Είμαστε πολύ καλύτεροι από τα τελευταία λεπτά. Πρέπει να προχωρήσουμε και να δούμε τα λάθη μας»

Για τα τελευταία λεπτά: «Δε θα πω ότι ήμασταν φοβισμένοι. . Κάναμε λάθη, παίρνω το σφάλμα επάνω μου. Πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό».

Για την απόδοση του: «Με νοιάζει πιο πολύ η νίκη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όλοι έκαναν τη δουλειά τους, όλοι πάλεψαν και είχαν το ρόλο τους. Ήμουν ζεστός σήμερα, αλλά με ενδιαφέρει πιο πολύ η νίκη και όχι η ατομική μου απόδοση»

Για το αν ζήλεψε την ατμόσφαιρα: «Όχι γιατί να ζηλέψω; Η ατμόσφαιρα ήταν σαν αυτή που δημιουργούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί της Partizan είναι φανταστικοί όπως και του ΠΑΟΚ και μάλλον για αυτό είναι αδέλφια».

Διαβάστε ακόμη...