«Ήμασταν πολύ καλοί για 37 λεπτά»

Ικανοποιημένος από την πρόκριση και από την εμφάνιση της ομάδας του στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα εμφανίστηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ
«Ήμασταν πολύ καλοί για 37 λεπτά»

κόντρα στην Partizan Belgrade στη "Hala Pionir".

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτες του έπιασαν πολύ καλή απόδοση για περίπου 37 λεπτά, ενώ δεν παρέλειψε να εκθειάσει την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε.

«Θέλω να ευχηθώ γρήγορη επάνοδο στους παίκτες που έλειπαν σήμερα από την Partizan. Ελπίζω να μπορέσουν να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στις υποχρεώσεις της ομάδας γιατί οπωσδήποτε τους χρειάζεται. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική, καθώς οι φίλαθλοι δώσαν έναν πανηγυρικό χαρακτήρα στο παιχνίδι και δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα που δύσκολα βλέπεις σε άλλα γήπεδα της Ευρώπης. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και εκμεταλλευτήκαμε τις απουσίες και την κούραση των αντιπάλων. Παίξαμε καλό μπάσκετ και πιστεύω ότι για 37 λεπτά ήμασταν η ομάδα που άξιζε να κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Στα τρία τελευταία λεπτά όμως, χαλάσαμε όλη την εικόνα που είχαμε δημιουργήσει στο προηγούμενο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να δώσουμε την ευκαιρία στην Partizan να μπει μέσα στο παιχνίδι και να διεκδικήσει την πρόκριση. Τέλος καλό, όλα καλά για εμάς και συνεχίζουμε. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Partizan και γρήγορη αποκατάσταση των τραυματιών, ώστε να επανέλθει η ομάδα στην κανονική της κατάσταση.

Νιώθετε ότι είστε μέλος μιας σημαντικής υπέρβασης: «Είναι μία νίκη που ανεβάζει την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να αγωνίζεται σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση και αυτό είναι κάτι θετικό, όχι μόνο για τους παίκτες, αλλά και για τη διοίκηση της ομάδας».

Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε καλά το δυναμικό παιχνίδι της Partizan: «Ξέραμε από το πρώτο παιχνίδι ότι η Partizan είναι πολύ καλή στον συγκεκριμένο τομέα. Πιστεύω ότι τα παιδιά παίξανε πάρα πολύ καλά, καθώς εκμεταλλεύτηκαν ό,τι μας έδωσε η Partizan. Ήταν σε καλή μέρα και αρκετοί παίκτες με αποτέλεσμα να πετύχουμε αυτό που θέλαμε από την αρχή».

Για τα πολλά τρίποντα που επιχείρησε ο ΠΑΟΚ: «Έχει σημασία και το τι δίνει ο αντίπαλος. Είχαμε πρόβλημα κοντά στο καλάθι γιατί είναι πολύ σκληρή και ψηλή ομάδα. Πήγαμε σε πολλά τρίποντα, γιατί μας έδιναν πολύ χώρο μετά τα pick and roll».

Για το γεγονός ότι ο Nenad Miljenovic δεν έπαιξε στο τελευταίο δεκάλεπτο: «Ήθελα παίκτες που ήταν εύστοχοι από την γραμμή των βολών, επειδή πίστευα ότι η Partizan θα έκανε πολλά φάουλ».

Διαβάστε ακόμη...