«Ανοιχτή η πρόκριση»

Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ, με την Παρτιζάν στο Παλατάκι, για το Basketball Champions League, παραχώρησε δηλώσεις σε Μέσο της Σερβίας, ο Νέναντ Μιλιένοβιτς.
«Ανοιχτή η πρόκριση»

Ο Σέρβος γκαρντ αναφέρθηκε στην ήττα του Δικεφάλου, στη ρεβάνς στο Βελιγράδι, αλλά και στις εντυπώσεις του από το διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα.

Συγκεκριμένα ο καλαθοσφαιριστής των ασπρόμαυρων δήλωσε:

«Ήταν καλύτεροι, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όταν και κατάφεραν να ξεφύγουν με διαφορά μεγαλύτερη των 8 πόντων. Στο δεύτερο ημίχρονο πετύχαμε δύσκολα σουτ κι έτσι επιστρέψαμε στη διεκδίκηση της νίκης. Ωστόσο η Παρτιζάν κατάφερε να κερδίσει, εξαιτίας της σκληρής της άμυνας και των καλύτερων επιθετικών επιλογών της. Στη ρεβάνς θα είναι όλα ανοιχτά, αφού χάσαμε με διαφορά μόλις δύο πόντων. Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο το ματς στη «Ηalla Pionir», αλλά θα κάνουε ό,τι μπρούμε.»

Για το εάν επηρέασε τους παίκτες η φιλική ατμόσφαιρα στο Παλατάκι:

«Πράγματι, ήταν κάπως περίεργα. Σίγουρα, πάντως, ήταν ευχάριστο να αγωνίζεσαι μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό κι ελπίζω κάτι παρόμοιο να συμβεί και στο δεύτερο ματς.»

Για τις εντυπώσεις του από τον ΠΑΟΚ:

«Οι εντυπώσεις μου από τον ΠΑΟΚ είναι πολύ καλές. Μπορεί κάποιοι τραυματισμοί να με έχουν εμποδίσει από το να αγωνιστώ στο επίπεδο που μπορώ, όμως γενικά η ομάδα έχει αποκτήσει πολύ καλό ρυθμό. Υπήρχε μία περίοδος που είχα βελτιώσει αρκετά την απόδοσή μου, αυτό το διάστημα δεν είμαι και τόσο καλός. Υπάρχουν, όμως, ακόμη τρεις μήνες για να πετύχω αυτό που θέλω στην ομάδα μου.»

Διαβάστε ακόμη...