«Πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι στο δεύτερο παιχνίδι»

Κακός στο πρώτο, καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα. Ο Τζορνταν Σάιμπερτ όμως, πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στο Βελιγράδι.
«Πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι στο δεύτερο παιχνίδι»

Αρχικά δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δυστυχώς δε βγήκε όπως το σχεδιάσαμε. Ξέρω ότι μπορούν να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από αυτό και μπορούμε να το βγάλουμε στο δεύτερο παιχνίδι».

Για το αν ήταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν το σκληρό παιχνίδι της Παρτιζάν: «Ήταν όντως ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι αυτό που έπαιξαν. Μας πήρε ένα διάστημα να προσαρμοστούμε αλλά δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να είμαστε πολύ βελτιωμένοι στο δεύτερο παιχνίδι».

Για το λόγο που η ομάδα έμεινε πάλι πίσω στο σκορ και πάλι προσπαθούσε να γυρίσει το παιχνίδι: «Δε μπορώ να απαντήσω το γιατί… Θυμάμαι παιχνίδια που ξεκινήσαμε καταπληκτικά και χάσαμε. Αυτό το αγωνιστικό πνεύμα που βγάλαμε σήμερα, από ένα σημείο του αγώνα και μετά, πρέπει να το βγάζουμε και στα 40 λεπτά».

Για το τι πρέπει να περιμένουμε στο δεύτερο παιχνίδι: «Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια αμυντικά λάθη και στην επίθεση να παίζουμε ομαδικά. Αν αυτό συμβεί, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε. Θέλω να πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε αυτό και θα δείξουμε καλύτερη εικόνα στο Βελιγράδι»

Διαβάστε ακόμη...