«Σαν οικογενειακή συνάντηση...»

Ικανοποιημένος για τη νίκη της ομάδας του δήλωσε ο Ουίλιαμ Χάτσερ αλλά και ότι δεν επηρεάστηκε απο την ατμόσφαιρα παρά τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της.
«Σαν οικογενειακή συνάντηση...»

Αρχικά δήλωσε : «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι! Προερχόμασταν από μια μεγάλη νίκη που θέλαμε να αφήσουμε πίσω μας, γιατί θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε την νίκη αλλά και την μεγαλύτερη δυνατή διαφορά. Παίξαμε καλά σε κάποια σημεία του παιχνιδιού και σε κάποια όχι τόσο. Αυτό όμως ήταν το πρώτο ημίχρονο της πρόκρισης. Ο ΠΑΟΚ θα έρθει στο Βελιγράδι να κερδίσει. Χαιρόμαστε πολύ για την νίκη όχι πολύ για την διάφορα. Θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. »

Για το αν υπήρχε έξτρα κίνητρο για αυτόν : «Δεν υπήρχε έξτρα κίνητρο ήταν καλές οι συνθήκες που πήρα του σουτ και μπήκανε δεν είχα κάποιο κίνητρο να παίξω καλά για κάποιον άλλον λόγο. Έτσι είναι ο επαγγελματισμός και τώρα είμαι παίκτης της Παρτιζάν.»

Για το πως περίμενε την αμυντική αντιμετώπιση σήμερα πάνω του : «Είμαι σίγουρος ότι υπήρχε αμυντικό πλάνο για μένα. Άπλα μπόρεσα να βάλω τα σουτ που πήρα, παρόλο που είχαν διαβάσει το παιχνίδι μου.»

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει την πρόκριση : «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα από σήμερα. Δεν πρέπει να κάνουμε 22 λάθη όπως σήμερα και να βγάλουμε ενέργεια. Ο ΠΑΟΚ είχε κάποια καλά διαστήματα στα οποία εμείς φαινόμασταν ότι δεν είχαμε ενέργεια. »

Για τον αν επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα : «Δεν με επηρέασε. Ήξερα ότι πρέπει να κερδίσουμε, άλλα αυτό είναι ζήτημα των οπαδών. Η κερκίδα έμοιαζε με οικογενειακή συνάντηση , αλλά εμείς έπρεπε να κάνουμε την δουλεία μας.»

Διαβάστε ακόμη...