Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας…

Στη Λετονία βρίσκεται πλέον η αποστολή του ΠΑΟΚ και η ομάδα ετοιμάζεται για το πολύ σημαντικό αυριανό παιχνίδι με την Ventspils.
Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας…

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στη Ρίγα στις 00:35 μετά τα μεσάνυχτα και από την πρωτεύουσα της Λετονίας οδικώς μετέβη στο Ventspils, όπου και αφίχθηκε λίγο μετά τις 03:00 το πρωί!

Σήμερα το βράδυ στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Ventspils, όπου αύριο το βράδυ, την ίδια ώρα (24/1, 19:00) θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας με την τοπική ομάδα, την BK Ventspils για την 14η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League.

Το παιχνίδι έχει καθοριστική σημασία για την πρόκριση, καθώς ο ΠΑΟΚ με νίκη θα πάρει την 4η θέση του ομίλου και απευθείας την πρόκριση, ενώ σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να περιμένει και τα υπόλοιπα αποτελέσματα, ως να είναι ένας από τους τέσσερις καλύτερους πέμπτους για να περάσει στην επόμενη φάση. Αυτή την στιγμή πάντως ο ΠΑΟΚ είναι ο καλύτερος 5ος στην ειδική βαθμολογία των ομάδων που έχουν την 5η θέση σε όλους τους ομίλους.

Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και σε όλα τα social media της ομάδας μπάσκετ, για όλα τα νέα από την παρουσία του ΠΑΟΚ στην Λετονία και τις λεπτομέρειες ενόψει του αγώνα με την Ventspils.

Δείτε ξανά ΕΔΩ, όλα τα σενάρια για την πρόκριση του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...