«Δεν παίξαμε με την ενέργεια που έπρεπε»

Ο Keith Clanton εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Oldenburg για την 13η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Basketball Champions League και τόνισε ότι το παιχνίδι κρίθηκε στην έλλειψη ενέργειας της ομάδας.
«Δεν παίξαμε με την ενέργεια που έπρεπε»

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είχαμε στο μυαλό μας ότι έπρεπε να το πάρουμε, καθώς μια νίκη θα μας έφερνε πολύ κοντά στον στόχο μας, που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Δεν παίξαμε με την ενέργεια και την ένταση που θα έπρεπε μέχρι το τέταρτο δεκάλεπτο και βρεθήκαμε να χάνουμε με 20 πόντους. Από εκεί και πέρα αντιδράσαμε, αλλά για μένα όλα συνοψίζονται ότι δεν παίξαμε με την ενέργεια που θα έπρεπε για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για το που οφείλεται η έλλειψη ενέργειας: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω πραγματικά. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε γιατί είναι απαράδεκτο. Δεν εκτελέσαμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Ο ένας περίμενε από τον άλλον να κάνει μία κίνηση και δεν παίξαμε σαν ομάδα».

Για τις λίγες ασίστ της ομάδας: «Θεωρώ ότι είναι το θέμα της εκτέλεσης. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα εγωισμού των παικτών».
Για τις ενοχλήσεις που ένιωσε κατά τη διάρκεια του αγώνα: «Γύρισα λίγο τον αστράγαλο μου, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό».

Από την μεριά της Oldenburg, μίλησε ο Philipp Schwethelm, ο οποίος τόνισε ότι στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, οι παίκτες του έχασαν τον έλεγχο, αλλά τελικά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε όσο δυνατά χρειαζόταν. Δεν δείξαμε αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε. Παρ΄ όλα αυτά πήραμε μία διαφορά και την διατηρήσαμε μέχρι το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος βγήκαμε πιο δυνατά στο ματς, αλλά σε κάποιο κρίσιμο σημείο κάναμε κάποια λάθη τα οποία επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Από το σημείο εκείνο τα πράγματα εξελίχτηκαν με έναν τρελό τρόπο. Ο ΠΑΟΚ γύρισε το παιχνίδι κι εμείς χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα. Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει το ματς, αλλά ευτυχώς κατορθώσαμε και πήραμε τη νίκη. Είμαστε χαρούμενοι που διατηρήσαμε το νικηφόρο σερί μας μέσα στο 2017 και πλέον επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος».

Διαβάστε ακόμη...