«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του ΠΑΟΚ επί της Neptunas για την 12η αγωνιστική του Basketball Champions League, Thadd McFadden, τόνισε ότι είναι ενθουσιασμένος με την επικράτηση της ομάδας, αλλά αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα είναι να κοιτάξει το επόμενο παιχνίδι.
«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Thadd McFadden:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, όπως όλα άλλωστε. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Είμαι αρκετά ενθουσιασμένος γιατί όπως είπα ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, αλλά δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι ακόμα. Πρέπει να το βάλουμε πίσω και να κοιτάξουμε το επόμενο».

Για τους συνεχόμενους πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο και το που θα έφτανε αν δεν έκοβε τον ρυθμό του η διακοπή του ημιχρόνου: «Γι' αυτό αγαπάω το μπάσκετ! Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Πρέπει απλά να μπορέσεις να ακολουθήσεις τη ροή του αγώνα. Το μπάσκετ είναι πολύ περισσότερα πράγματα από το σκοράρισμα. Είναι η ομαδική δουλεία που πρέπει να γίνεται μέσα στο γήπεδο. Μπορεί να πέτυχα πάρα πολλούς πόντους, αλλά αυτό βγήκε από μια συγκεκριμένη δουλειά. Όλοι έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα το πόσο θα σκοράρω. Εκείνο που είναι σημαντικό και με ενδιαφέρει, είναι να κερδίσει η ομάδα».

Για το τι τον βοήθησε να προσαρμοστεί τόσο γρήγορα στην ομάδα: «Ήταν πάρα πολύ εύκολο. Όλα ξεκινάνε από τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω από την ομάδα. Το προπονητικό τιμ, η διοίκηση και οι συμπαίκτες μου, με έχουν κάνει να αισθανθώ ότι είμαι καλοδεχούμενος και νιώσω ότι είμαι σε μια οικογένεια. Όταν αισθάνεσαι καλοδεχούμενος κάπου, είναι πάρα πολύ εύκολο να προσαρμοστείς. Από τον αρχηγό της ομάδας, μέχρι και τα νεαρά παιδιά της ομάδας, όλοι μου έχουν φερθεί με τον καλύτερο τρόπο. Μπορεί να χρειαστεί λίγος καιρός για να μάθουν και αυτοί εμένα, αλλά γενικά είναι πολύ εύκολη η προσαρμογή εδώ.

Για το αν μετάνιωσε που δεν αποδέχτηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι: «Έχω βαθιά πίστη στον θεό και πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ίσως τώρα να ήταν εύκολο να το πούμε αυτό, αλλά δεν ξέρουμε πώς θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα αν είχα αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή μπορώ να πω ότι όλα είναι καταπληκτικά εδώ. Είμαστε σαν οικογένεια και είμαι τύπος που μου αρέσει αυτή η κατάσταση, αλλά δεν μπορώ να ξέρω τι θα είχε γίνει αν έπρεπε να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Είμαι πάντως, πολύ χαρούμενος που έκανα αυτή την επιλογή αυτή την στιγμή».

Τους παίκτες της Neptunas εκπροσώπησε ο Jerai Grant, ο οποίος δήλωσε:

«Πιστεύω ότι καταφέραμε να επιστρέψουμε στο ματς στα τελευταία λεπτά, αλλά εκεί δεν κάναμε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που έπρεπε σωστά και δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...