"Συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια ..."

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος, μετά τη λήξη του αγώνα μπάσκετ του ΠΑΟΚ με την Varese...
"Συγκεντρωμένοι για τη συνέχεια ..."

Αρχικά είπε:

"Ήταν για εμάς ένα παιχνίδι το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε και αυτό το πρέπει δημιούργησε περισσότερο στρες και άγχος στην ομάδα. Επίσης ερχόμαστε από ένα παιχνίδι στο οποίο παλέψαμε πάρα πολύ, αυτό άφησε κάποιο κενό μέσα τους και στην αρχή του αγώνα ήταν επηρεασμένοι από αυτό. Όσον αφορά το παιχνίδι η Βαρέζε παρουσίασε ένα καινούριο σκηνικό μία μείξη άμυνας ζώνης και match up που άλλες φορές την μετέτρεπε σε man to man άλλες φορές όχι. Ήταν κάτι καινούριο, ώσπου να βρούμε τις τοποθετήσεις οι παίκτες και να πάρουν τις σωστές αποφάσεις, πολλές φορές πάρθηκαν κακές επιλογές στις τελικές προσπάθειες"

Και συνέχισε: "Επίσης δώσαμε βαρύτητα στην άμυνα σε κάποιους βασικούς παίκτες, γεγονός που έδωσε δικαίωμα σε κάποιους άλλους να λειτουργούν και να μεταφέρουν την μπάλα ήταν κάτι που μα δημιούργησε ορισμένα προβλήματα γιατί μετά χάναμε τον ειρμό της στόχευσης των βασικών παικτών. Παρόλα αυτά είχαμε ορισμένες καλές επιλογές, είχαμε ορισμένα διαστήματα που παίζαμε αρκετά καλά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και πιστεύω πως καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από την Varese. Tώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι, μιας και όπως ξέρετε αυτή την περίοδο υπάρχει μια χαλάρωση λόγω των εορτών. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι που έρχεται στη συνέχεια"

Σε ερώτηση για το χαμηλό ποσοστό στο τρίποντο είπε: "Πολλές φορές είναι το τι σου δίνουν και τι δε σου δίνουν οι αντίπαλοι, αλλά τις περισσότερες φορές πιστεύω ότι είναι κακή διαχείριση της μπάλας ή κακές επιλογές, με τα περισσότερα σουτ να είναι ή τραβηγμένα στο τέλος της επίθεσης ή σουτ που γίνονται υπό πίεση

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου στη συνέχεια ...

Διαβάστε ακόμη...