"Το κλειδί της νίκης μας ήταν η άμυνα"

Ο Bryant μιλώντας μετά το παινχίδι με τη Rosa Radom, τόνισε πως η σημερινή ήταν μια νίκη που τη χρειαζόταν η ομάδα, ενώ ευχαρίστησε τον Sibert για την καλή του απόδοση, παρά την απώλεια της θείας του!
"Το κλειδί της νίκης μας ήταν η άμυνα"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Η σημερινή ήταν μία πολύ σημαντική νίκη την οποία χρειαζόμασταν. Ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα για τον Sibert, καθώς μόλις το πρωί έμαθε ότι πέθανε η αδερφή της μητέρας του, η οποία ήταν αυτή που τον μεγάλωσε. Γνωρίζω καλά πως είναι πολύ δύσκολο να μην είσαι με τους δικούς σου. Θέλω να τον ευχαριστήσω για τον τρόπο που έπαιξε σήμερα".

Όσο για το σημείο που έκρινε το παιχνίδι, σχολίασε: "Το κλειδί της νίκης μας ήταν η άμυνα, αν και ίσως χαλαρώσαμε σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού. Γνωρίζαμε ότι θέλαμε να καλύψουμε τη διαφορά, εκτός από το να πάρουμε τη νίκη. Παίξαμε σοβαρά όταν χρειαζόταν και έτσι πήραμε αυτό θέλαμε".

Για το γεγονός ότι η ομάδα κατάφερε και κράτησε τη διαφορά που δημιούργησε, δήλωσε: "Το σημαντικό για εμάς, είναι να παίζουμε την ίδια άμυνα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αν καταφέρνουμε να το κάνουμε αυτό, τότε πιστεύω πως θα διατηρούνται και οι διαφορές που χτίζουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα".

Διαβάστε ακόμη...