"Ξέραμε ότι θα έρθουν και άσχημες βραδιές"

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος μίλησε μετά το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν, τονίζοντας πως δεν υπάρχει περιθώριο για στενοχώρια, καθώς ακολουθεί ο αγώνας με την αεκ...
"Ξέραμε ότι θα έρθουν και άσχημες βραδιές"

Ο Χρυσικόπουλος σε 24 λεπτά συμμετοχής είχε 15 πόντους (5/7 δίποντα, 5/7 βολές, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 λάθη, 1 κλέψιμο), νούμερα που απέχουν πολύ από τον δεύτερο στη στατιστική της ομάδας!

Αναλυτικά:

Για την ήττα από τη Βιλερμπάν: "Θα δούμε και τις επόμενες ημέρες στο video τι έφταιξε και χάσαμε. Αλλά όταν αφήνεις έναν αντίπαλο να σημειώνει κοντά στους 60 πόντους πρέπει και να τον κερδίσεις. Δεν έχουμε χρόνο για στενοχώριες. Κοιτάμε μπροστά, έχουμε τον αγώνα με την ΑΕΚ".

Όσο για την αστοχία του ΠΑΟΚ...: "Το ξέραμε ότι θα έρθουν και άσχημες βραδιές που πρέπει να στηριζόμαστε στην άμυνα. Σήμερα όμως χάσαμε και πολλά ριμπάουντ".

Για το σερί του ΠΑΟΚ που διακόπηκε, σχολίασε: "Δεν είμαστε υπερομάδα. Θα έρθουν και ήττες στην πορεία. Είναι στο πρόγραμμα, απλά πρέπει να τις διαχειριστούμε σωστά. Κοιτάμε τον αγώνα με την ΑΕΚ και πάμε για να τον κερδίσουμε".

Διαβάστε ακόμη...