Σήμερα και την Πέμπτη κλείνει ο όμιλος του BCL

Από τα δύο παιχνίδια που θα γίνουν σήμερα και την Πέμπτη, μεταξύ της ρουμανικής Cluj και της τουρκικής Usak, θα γίνει γνωστή και η 8η ομάδα που θα συμμετέχει στον όμιλο του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League.
Σήμερα και την Πέμπτη κλείνει ο όμιλος του BCL

Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, Usak – Cluj θα γίνει απόψε στην Τουρκία και την Πέμπτη θα ακολουθήσει το δεύτερο παιχνίδι στη Ρουμανία. Η ομάδα που θα προκριθεί, θα ακολουθήσει την Varese, που εξασφάλισε την συμμετοχή της στους ομίλους από τα προκριματικά της περασμένης εβδομάδας και θα ενσωματωθεί μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες του τρίτου ομίλου, όπου συμμετέχουν ακόμη ο ΠΑΟΚ, η Rosa Radom από την Πολωνία, η Asvel Villeurbanne από τη Γαλλία, η Neptunas από τη Λιθουανία, η Vebstpils από τη Λετονία και η Oldenburg από τη Γερμανία.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ ξεκινά τους αγώνες του για τους ομίλους του Basketball Champions League με εκτός έδρας παιχνίδι, στις 19 Οκτωβρίου στην Πολωνία με την Rosa Radom κι ακολουθούν ο εντός έδρας αγώνας με μία εκ των Usak ή Cluj και εκτός έδρας παιχνίδι με την Varese στην Ιταλία.

Διαβάστε ακόμη...