Απόψε η 7η ομάδα του ομίλου

Απόψε το βράδυ θα γίνει γνωστή και η έβδομη ομάδα του ομίλου του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League,
Απόψε η 7η ομάδα του ομίλου

από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Varese – Benfica που θα διεξαχθεί στην Ιταλία. Η ιταλική ομάδα έχει το προβάδισμα, μετά τη νίκη της με 75-72, το βράδυ της περασμένης Τρίτης στην Λισαβόνα και είναι το φαβορί για την πρόκριση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους της νέας διοργάνωσης και στο δρόμο του ΠΑΟΚ.

Η δεύτερη θέση που εκκρεμεί και η γνωστοποίηση της 8ης ομάδας του ομίλου, θα καθυστερήσει μία ακόμη εβδομάδα, καθώς θα κριθεί από τον δεύτερο προκριματικό γύρο. Ωστόσο, υπάρχει ενδιαφέρον και απόψε για τον ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση της ρουμανικής Cluj με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Η κυπριακή ομάδα απώλεσε όλες σχεδόν τα ελπίδες της, μετά την εντός έδρας ήττα της με 50-78 από την Cluj, που αναμένεται απόψε να σφραγίσει την πρόκρισή της στον δεύτερο προκριματικό γύρο. Εκεί, η ομάδα που θα προκριθεί από την αναμέτρηση Cluj – ΑΕΚ Λάρνακας, θα αντιμετωπίσει την τουρκική Usak και η ομάδα που θα επικρατήσει από τους δύο αγώνες που θα διεξαχθούν την επόμενη Τρίτη (4/10) και Πέμπτη (6/10), θα είναι η 8η στον όμιλο του ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε ότι στον τρίτο όμιλο του Basketball Champions League, εκτός από τις δύο ομάδες που θα προκύψουν από τα προκριματικά, συμμετέχουν ο ΠΑΟΚ, η Villeurbanne από τη Γαλλία, η Neptunas από τη Λιθουανία, η Oldenburg από τη Γερμανία, η Ventspils από τη Λετονία και η Rosa Radom από την Πολωνία, με την οποία ξεκινά τους αγώνες του ο ΠΑΟΚ.

Μετά το παιχνίδι της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου στην Πολωνία, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου την ομάδα που θα προκύψει από τις αναμετρήσεις της Usak με μία εκ των Cluj ή AEK Λάρνακας και την 3η αγωνιστική θα ταξιδέψει είτε στην Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Varese, είτε στην Πορτογαλία για να βρεθεί αντιμέτωπος με την Benfica.

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Basketball Champions League...

Διαβάστε ακόμη...