Μαρκόπουλος: «Μπορούμε να κερδίσουμε»

O προπονητής του ΠΑΟΚ μιλώντας στη συνέντευξη τύπου πριν από το παιχνίδι με τη Ροάν,  εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα του μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα  αύριο στη Γαλλία. Στην απόστολή και ο Gray.
Μαρκόπουλος: «Μπορούμε να κερδίσουμε»

Στη Γαλλία βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας η αποστολή του ΠΑΟΚ, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Roanne, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup. Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε στη Γαλλική πόλη, ύστερα από ένα ιδιαίτερα κουραστικό ταξίδι που ξεκίνησε τα ξημερώματα της Δευτέρας από την Αθήνα και με ενδιάμεσους σταθμούς τη Ζυρίχη και τη Λιόν, έφτασε με λεωφορείο στη Roanne.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος αναφερόμενος στο παιχνίδι με τη Roanne, τόνισε... «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που δεν έχει κερδίσει ακόμη κάποιο παιχνίδι στους ομίλους του Eurocup, αλλά παίζουμε στο γήπεδό τους, είναι δεδομένο πως πρόκειται για καλή ομάδα και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να διατηρήσει μία καλή εικόνα στη διοργάνωση. Η Roanne είναι στις πρώτες θέσεις του Γαλλικού πρωταθλήματος και το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει πόσο καλή ομάδα είναι. Εχει όμως και αδυναμίες τις οποίες θα προσπαθήσουμε και πάλι να εκμεταλλευτούμε. Εάν καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να ξεπεράσουμε την κούραση από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, αλλά και το μεγάλο ταξίδι για τη Γαλλία, τότε μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε».

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Roanne θα ξεκινήσει στις 8μ.μ (;vρα Ελλάδας) και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην προσπάθεια του Justin Gray να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...