Ευρωπαϊκός... περίπατος.

'Ανετη επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Ροάν στην Paok sports Arena με 92-74
Ευρωπαϊκός... περίπατος.
Ένας ΠΑΟΚ ανανεωμένος, ένας ΠΑΟΚ χωρίς άγχος και με μεγάλη αποφασιστικότητα για την νίκη κατέβηκε σήμερα στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ, μην αφήνοντας του Γάλλους να αποδεχτούν κάτι διαφορετικό από την ήττα!
Η τραγική εικόνα που αντίκρισα στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ με έκανε να πιστέψω πως το παιχνίδι δεν ενδιέφερε κανέναν. Ο κόσμος γύρισε επιδεικτικά την πλάτη στον μπασκετικό ΠΑΟΚ και πλέον κανένας μα κανένας δεν μπορεί ότι έχει την οποιαδήποτε απαίτηση από το τμήμα αυτό. Κανένας μα κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ασκεί κριτική στο τμήμα αυτό. Μόνο 500-700 που βρέθηκαν στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ, αυτοί οι 500 που έδωσαν 50 ευρώ για να πάρουν διαρκείας, αυτοί οι λίγοι που δίνουν το παρόν σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ.
Έχουμε φτάσει σε σημείο που πλέον πηγαίνοντας στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ χαιρετιόμαστε μεταξύ μας. Μπράβο στα παιδιά από τους ΒΕΜ που είναι πάντα εκεί και μπράβο στα παιδιά από την ΕΠΤΑΛΟΦΟ που μαζεύτηκαν στο πέταλο και ακούσαμε και κανένα σύνθημα του ΠΑΟΚ. Γιατί πραγματικά είχα την εντύπωση πως ήμουν σε ματς σχολικού πρωταθλήματος . . .
Για το ματς δε θα πω πολλά. Όποιος ήταν στο γήπεδο γούσταρε τον ΠΑΟΚ. Γούσταρε το θέαμα. Γούσταρε που έβλεπα τον Ευρωπαίο ΠΑΟΚ. Πραγματικά εύχομαι να πάνε όλα καλά στην ομάδα και να φτάσει στην 4άδα και τότε να δω πως θα χτυπιούνται όλοι να πάρουν εισιτήριο και να πάνε ταξιδάκι με τον ΠΑΟΚ. Πόσο με πληγώνουν όλα αυτά . . . πως καταντήσαμε εμείς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αυτό το τόσο ένδοξο τμήμα του συλλόγου, που έφερε επιτυχίες, που γέννησε ΠΑΟΚτσήδες και τόσα άλλα.
Στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά από την αρχή πήρε το προβάδισμα και δεν το έχασε ποτέ. Με την διαφορά να φτάνει έως τους 25 πόντους ο ΠΑΟΚ έπαιξε δυνατή άμυνα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αναγκάζοντας τους Γάλλους σε λάθος πάσες, βεβιασμένες επιθέσεις και πολλά λάθη. Στην αντίπερα όχθη επιθετικά η ομάδα μας βρήκε λύσεις σχεδόν από όλους όσους αγωνίστηκαν. 5 παίκτες έφτασαν σε διψήφιο αριθμό πόντων με τους Ντόζιερ και Μάρσαλ πρώτα βιολιά (από 21 πόντους και 23 πόντους αντίστοιχα). Η Ροάν μόνο με τον σέντερ της τον Ονούτσε έβρισκε εύκολα καλάθια και στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου με τον Ρίβερς. Κατά τα' άλλα οι Γάλλοι παρασύρθηκαν από τον ρυθμό του Δικεφάλου και αναγκάστηκαν να παίξουν το παιχνίδι του. Τελικό σκορ 92 - 74.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις μετά το παιχνίδι με τον Ίκαρο και θέλει να βάλει πλάτη στο αγωνιστικό πρόσωπο των παιχνιδιών με πανιώνιο και Μπενετόν. Τώρα έρχεται ματς δύσκολο με τον οσφπ. Προφανώς και η ομάδα πρέπει να πάει χωρίς άγχος στο παιχνίδι αυτό. Κανείς δεν μπορεί να απαιτήσει να κερδίσουμε μια ομάδα που 1 παίκτης κοστίζει όσο όλος ο ΠΑΟΚ. Δεν πρόκειται να κρίνουμε την ομάδα σε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε άλλωστε πως έτσι όπως φρόντισε ο ΕΣΑΚΕ να κάνει το πρωτάθλημα, όλα γίνονται για 2 ομάδες.  Μπράβο στα παιδιά αλλά και σε όσους παραβρέθηκαν στο ΠΑΛΑΤΑΚΙ σήμερα . . . καλή συνέχεια στην ομάδα!
Πόντοι
MARSHALL, RAWLE23ARAPIS, DIMITRISMcGRATH, DONALD12APOSTOLIDIS, GEORGIOS3DEDAS, GEORGIOS1DOZIER, ROBERTO21GRAY, JUSTIN5PAPADOPOULOS, LAZAROS15GIANNAKIDIS, MICHAILKALLES, NIKOS2GECEVSKI, TODOR10KALAMPAKAS, DIMITRIOS
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ . . .
Με τιμή
Roume

Διαβάστε ακόμη...