Ο Χάρης Μαρκόπουλος αναλύει την Roanne

Η Chorale Roanne είναι η τρίτη ομάδα που θα αντιμετωπίσει για το Eurocup ο ΠΑΟΚ και ο Χάρης Μαρκόπουλος αναλύει στο www.paokbc.gr την Γαλλική ομάδα.
Ο Χάρης Μαρκόπουλος αναλύει την Roanne
Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Chorale Roanne θα διεξαχθεί την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 20.00 στο PAOK Sports Arena. Κάνοντας την ανάλυση της Γαλλικής ομάδας, ο Χάρης Μαρκόπουλος τόνισε: «Αντιμετωπίζουμε μία ακόμη δύσκολη ομάδα.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η Roanne είναι πρώτη στο Γαλλικό πρωτάθλημα. Είναι μία πολύ αθλητική ομάδα, που της αρέσει να τρέχει σε ανοιχτό γήπεδο, αλλά έχει τη δυνατότητα να παίξει και σε 5 εναντίον 5. Ο πιο γνωστός παίκτης στο Ελληνικό κοινό είναι ο Amagou, που έχει παίξει στο πρωτάθλημά μας και είναι μέσα στους πρώτους σκόρερ του Γαλλικού πρωταθλήματος.
Ο Diabate μαζί με τον Gordon είναι καλά γκαρντ και ξέρουν να μοιράζουν την μπάλα και μαζί με τον Amagou συγκροτούν ένα πολύ καλό σχήμα στην περιφέρεια. Στη θέση «3» έχουν τον Rivers, που πέρσι έπαιξε στη Benetton, είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός και σε πολλά σημεία το παιχνίδι της Roanne στηρίζεται πάνω του. Γύρισε και ο Dylan Page από τον τραυματισμό του και τους δίνει το σουτ από τη θέση «4».
Και ο ψηλός τους όμως ο Νιγηριανός Nsonwu είναι ο πρώτος τους σκόρερ στο Eurocup, δίνει περίπου και τρεις ασίστ στο παιχνίδι και είναι προφανές ότι προσπαθούν να παίξουν πολύ με αυτόν. Αναφερόμενος στα δύο πρώτα παιχνίδια της Roanne στο Eurocup, ο Χάρης Μαρκόπουλος τόνισε «Στο πρώτο παιχνίδι με την Benetton, κέρδιζαν με μεγάλη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το γύρισε η Ιταλική ομάδα.
Με την Estudiantes τα παιχνίδι πήγε σε πολύ υψηλό σκορ και στο τέλος είχαν τον άγχος, όπως κάθε ομάδα που παίζει στην έδρα της και πρέπει να κερδίσει. Για αυτό και έχασαν αρκετά ελεύθερα σουτ στο τέλος και έχασαν το παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...