Τέλος και ο Καρακούσης

O Αριστοτέλης Καρακούσης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΚΑΕ και παρέδωσε και εγγράφως την παραίτησή του.
Τέλος και ο Καρακούσης
Μετά τους Γαλατσόπουλο και Κατσιώρα σήμερα ήταν η σειρά του Αριστοτέλη Καρακούση να παραιτηθεί από τα κοινά της Διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας ο Αριστοτέλης Καρακούσης βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και παρέδωσε και εγγράφως την παραίτησή του.

Όσο για τον λόγο της κίνησής του έχει να κάνει σύμφωνα με πληροφορίες όπως και με τους Βαγγέλη Γαλατσόπουλο και Πολύμερο Κατσιώρα επίσης για διαφωνία λογικής με τον Μιλτιάδη Κανώτα.

Μία ακόμη εξέλιξη που ακολούθησε της χθεσινής πρωινής κατάθεσης στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης της αίτησης από τον ΑΣ ΠΑΟΚ για τον διορισμό νέας Διοίκησης στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι εφτά που ήταν να συμμετάσχουν στο νέο εφταμελές σχήμα της νέας Διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ήταν οι κ.κ Μιλτιάδης Κανώτας, Αριστοτέλης Καρακούσης, Πολύμερος Κατσιώρας, Ελευθέριος Σταμολάμπρος, Παρίσης Στογιάννης, Χαράλαμπος Μελισσόπουλος και Αλέξανδρος Ιωαννίδης.

Πλέον μετά τις παραιτήσεις του Γαλατσόπουλου αλλά και αυτές που ακολούθησαν των Κατσιώρα και Καρακούση τα ονόματα των οποίων είχαν συμπεριληφθεί στο παραπάνω εφταμελές διοικητικό σχήμα αναμένεται με ενδιαφέρον το διοικητικό συμβούλιο που έχει οριστεί για τις 19:30 στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα θα πρέπει να σημειωθεί πως το μεσημέρι ο Μιλτιάδης Κανώτας εξέφραζε την δική του θετική νότα λέγοντας χαρακτηριστικά πως: "Μετά την φουρτούνα έρχεται η ηρεμία", με αυτό να απομένει να αποδειχθεί και στην πράξη.

Πηγή: sport24

Διαβάστε ακόμη...