Παραίτηση Κατσιώρα!

Ο Πόλυς Κατσιώρας αποφάσισε  με δήλωσή του το απόγευμα, να παραιτηθεί από τη διοίκηση Πρωτοδικείου που πρότεινε το πρωί ο Μιλτιάδης Κανώτας
Παραίτηση Κατσιώρα!
Aν και ο Πόλυς Κατσιώρας συμπεριλήφθηκε στη διοίκηση Πρωτοδικείου που πρότεινε το πρωί ο Μιλτιάδης Κανώτας, τελικά το απόγευμα, με δήλωσή του, αποφάσισε να παραιτηθεί μιας και δεν ενημερώθηκε για τη συμμετοχή του σε αυτήν από κανέναν!!!
Ακολουθεί η ανακοίνωση της παραίτησης:

"Μέσα σε μεγάλη μου λύπη ανακοινώνω την παραίτησή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και την θέση του Αντιπροέδρου. Προσωπικά προβλήματα που αφορούν την λειτουργία της ΚΑΕ τις τελευταίες ημέρες, όπως επίσης συμπεριφορές και αποφάσεις για τις οποίες δεν είχα καμία ενημέρωση με οδήγησαν σε αυτήν μου την απόφαση. Το ζήτημα της ηθικής τάξης είναι το μείζον θέμα για τη σωστή λειτουργία της οικογένειας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Δηλώνω ότι θα δώσω και την ψυχή μου για την ομάδα που με πολύ κόπο δημιουργήσαμε με το προπονητικό τιμ το καλοκαίρι. Ζητάω τη μεγαλύτερη στήριξη του κόσμου στο τμήμα του μπάσκετ που πρώτο έφερε ευρωπαϊκούς τίτλους στην οικογένειά μας.

Με εκτίμηση Πόλυς Κατσιώρας"

Διαβάστε ακόμη...