Ο ΠΑΟΚ είμαστε εμείς

Πριν από λίγες μέρες η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τις τιμές στα νέα εισιτήρια διαρκείας
Ο ΠΑΟΚ είμαστε εμείς
Πριν από λίγες μέρες η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τις τιμές στα νέα εισιτήρια διαρκείας και να ξεκινήσει τη διαφημιστική καμπάνια προκειμένου να πείσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ να έρθει στο Παλατάκι να πάρει το καρτελάκι και να βοηθήσει έμπρακτα την ομάδα!

Επίσης, μέλη της νέας διοίκησης είχαν επαφές με οργανωμένους προκειμένου να συζητήσουν τις δυνατότητες του κόσμου να ανταποκριθεί στο κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το μπάσκετ του ΠΑΟΚ εδώ και χρόνια ταλανίζεται από μεγάλα οικονομικά προβλήματα, τα οποία με την έλευση του Δρόσου μεγάλωσαν σε ιδιαίτερα απειλητικό βαθμό. Πέρυσι ξεκίνησε μια προσπάθεια με μπροστάρη τον κ. Κανώτα και με ανθρώπους που πονάνε την ομάδα και προσπαθούν για το καλύτερο, όμως πέρα από την 5η θέση στο τέλος της περιόδου, παρουσιάστηκε εκ νέου άνοιγμα στην ομάδα της τάξεως των 700 χιλιάδων ευρώ.

Πλέον, είναι η στιγμή που ο λαός του ΠΑΟΚ πρέπει να αποδείξει τη δυναμική του σε αυτό το πολύπαθο-πλην όμως ιστορικό τμήμα με πολλούς τίτλους που στα πέτρινα χρόνια του ποδοσφαίρου μεγαλουργούσε σε Ελλάδα κι Ευρώπη! Είναι η στιγμή που θα πρέπει όλοι μας να κάμψουμε τους εγωισμούς μας και να κάνουμε το καθήκον μας πηγαίνοντας στο Παλατάκι μας να προμηθευτούμε το δικό μας εισιτήριο διαρκείας για την επόμενη χρονιά.

Γιατί όταν το ποδόσφαιρο είχε την ανάγκη μας, εμείς το βοηθήσαμε απλώνοντας το χέρι μας και δίνοντας τη βοήθεια μας για να ορθοποδήσει. Είναι στο χέρι μας να το κάνουμε και στο μπάσκετ. Οι καιροί είναι σίγουρα δύσκολοι, όμως από τη στιγμή που θέλουμε όλοι μας να λέμε ότι είμαστε ΠΑΟΚ πρέπει κι εμπράκτως να το αποδεικνύουμε με πράξεις κι όχι με λόγια και υποσχέσεις!! Αυτό το τελευταίο πάει στους ΠΑΟΚάρχες που προσπαθούν με το στόμα να αποδείξουν ότι είναι περισσότερο ΠΑΟΚ από τους υπόλοιπους..

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙΜΗ ΔΙΑΖΩΜΑ
GOLD 1.500€ VIP 2 & 3
SILVER 500€ VIP 1 & 4
BLACK 200€ 108, 109, 110, 111
WHITE 80€ Όλα τα υπόλοιπα διαζώματα

Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011 περιλαμβάνουν...

1.Τους αγώνες πρωταθλήματος της Α1 περιόδου 2010-2011 (κανονική περίοδος και πλέι οφ).

2.Τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του ΠΑΟΚ περιόδου 2010-2011.

3.Τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας περιόδου 2010-2011.
Δεν συμπεριλαμβάνονται οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας περιόδου 2010-2011.

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
• Από το PAOK Sports Arena, Δευτέρα με Παρασκευή (10.00 - 18.00)
• Από το γήπεδο της Τούμπας, Δευτέρα με Παρασκευή (10.00 - 18.00)

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!!!

Διαβάστε ακόμη...