Ανακοίνωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Για μία ακόμη φορά, μέσα στην ακατάσχετη σεναριολογία, τις φήμες και τα κάθε είδους σχόλια που ο καθένας χωρίς κανένα κόστος παράγει, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, χάνεται το κυρίαρχο νόημα και η πραγματική διάσταση της κατάστασης που επικρατεί σήμερα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Για τον λόγο αυτό είμαστε και πάλι αναγκασμένοι να επαναλάβουμε προς κάθε κατεύθυνση τα εξής...
Ανακοίνωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Η σημερινή Διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της, έκανε σε όλους γνωστό ότι βασικός της στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση της εταιρίας και σταδιακά, η δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας, προκειμένου να δημιουργηθούν προϋποθέσεις προσέλκυσης ισχυρών οικονομικών παραγόντων γύρω από την ομάδα.

Μέχρι στιγμής και παρά το γεγονός ότι στην πορεία αυτών των τριών ετών υπήρξαν σημαντικοί οικονομικοί υποστηρικτές των προσπαθειών μας, δεν κατέστη δυνατό να αλλάξει το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Είναι σε εξέλιξη και σύμφωνα με τους όρους της αγοράς «τρέχει» η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. Η διαδικασία είναι απλή και γνωστή σε όλους, όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά πρέπει να την ακολουθήσει και να καταθέσει ένα συγκεκριμένο ποσό, που από την μία επιβεβαιώνει προθέσεις και από την άλλη δίνει το δικαίωμα στον ενδιαφερόμενο να προχωρήσει στα περαιτέρω.

Όλα τα υπόλοιπα δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στον ΠΑΟΚ και στην αληθινή και σωστή ενημέρωση των φιλάθλων. Μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν, ακόμη και στην υλοποίηση του σχεδιασμού της ΚΑΕ και του αγωνιστικού τμήματος για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Περιμένοντας πάντα ένα καλύτερο αύριο, συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη για τον ΠΑΟΚ. Τηρώντας κατά γράμμα τις αρχικές μας δεσμεύσεις, με σύμμαχο την γνώση και αυτή την φιλοσοφία που μας έχει φτάσει ως εδώ, βάζουμε σε εφαρμογή το πλάνο μας για την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Όποιος θέλει να ακολουθήσει, δεν είναι απλά καλοδεχούμενος, αλλά απαραίτητος. Ο καθένας όμως από εδώ και πέρα θα πρέπει να αναλάβει και τις ευθύνες του απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...