Παραμένει πρόεδρος στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Κανώτας

Τελικά δεν θα υπάρξει αλλαγή στο πρόσωπο του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μετά από την σημερινή απόφαση του προέδρου του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή.
Παραμένει πρόεδρος στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Κανώτας
Τελικά δεν θα υπάρξει αλλαγή στο πρόσωπο του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μετά από την σημερινή απόφαση του προέδρου του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή.
Η φημολογία που έφερνε  τον  Καρακούση να διαδέχεται  τον  Κανώτα, τελικά δεν έγινε είδηση.

Ας πάρουμε όμως τα πράματα από την αρχή: Πρώτα από όλα λοιπόν πριν ξεκινήσει το  διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη , ο  Κατσαρής, συναντήθηκε με τον Κανώτα, τον Κατσιώρα, και τον Καρακούση και τους δήλωσε πως επιθυμεί την παραμονή του Κανώτα στην προεδρία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Στη  συνεδρίαση, Δ.Σ του  Ερασιτέχνη που ακολούθησε αποφασίστηκε να συνεχιστεί η θητεία της διοίκησης  Κανώτα στην οποία όμως θα προστεθούν και μέλη που υπολόγιζε να έχει μαζί του ο Άρης Καρακούσης αν έπαιρνε το χρίσμα. Μιλάμε δηλαδή για μια πραγματικά "Σολομώντεια λύση", ουσιαστικά ένα σχήμα διευρημένο που θα προσπαθήσει να σηκώσει  το βαρύ φετινό φορτίο της ΚΑΕ .  Έτσι στην καινούρια διοίκηση παραμένουν  σίγουρα ο  Κατσιώρας και ο  Στογιάννης ενώ θα προστεθούν και τα μέλη που θα προτείνει  σύντομα ο  Καρακούσης.

Η νέα διευρυμένη διοίκηση αναμένεται να συνεδριάσει άμεσα  μιας και θα πρέπει να κλείσει  όλα τα ανοιχτά ζητήματα (παίκτες, μάνατζερ, χορηγίες) που ταλανίζουν εδώ και αρκετό καιρό την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μ. Κανώτας θα μιλήσει για όλα τα θέματα σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσει την Πέμπτη (1/7)  και την οποία περιμένουμε όλοι ώστε να  ενημερωθούμε από τα πιο υπεύθυνα χείλη για το τι μέλει γενέσθαι στην ομάδα.

Τέλος μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου της διοίκησης του ΑΣ ΠΑΟΚ, με δηλώσεις τους  τόσο ο Άρης Καρακούσης, όσο και ο Πόλυς Κατσιώρας κινήθηκαν  σε ενωτικό κλίμα και ζήτησαν τη στήριξη του κόσμου για να μπορέσουν να ολκληρώσουν το πολύ δύσκολο έργο τους.

 

Διαβάστε ακόμη...