Σφίγγει ο κλοιός...

Oι μέρες περνάνε και το διοικητικό σχήμα  στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί...
Σφίγγει ο κλοιός...
Oι μέρες περνάνε βασανιστικά και το διοικητικό σχήμα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει τελευταία στα ΜΜΕ η σημερινή μέρα είναι σημαντική για την  ασπρόμαυρη ΚΑΕ, αφού στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου  του ΑΣ ΠΑΟΚ θα κριθεί η πρόταση που κατέθεσε ο Άρης Καρακούσης και έχει να κάνει με το 7μελές σχήμα που ο ίδιος προτείνει και το οποίο ενδεχομένως (εφόσον πάρει την έγκριση του ΑΣ) θα αναλάβει την ομάδα μπάσκετ.

Το καινούριο στοιχείο που προέκυψε χτες  είναι η  φημολογούμενη άρνηση  του Δημήτρη Πατρίδα να στηρίξει τελικά στο σχήμα που λίγες μέρες  πριν είχε προτείνει ο Άρης Καρακούσης. Αυτό το τελευταίο ήταν εκτός προγράμματος και είναι πολύ πιθανόν να δυσκολέψει το Δ.Σ. του ερασιτέχνη να πάρει την οριστική απόφαση.

Οι μέρες όμως περνάνε και περνάνε σε βάρος της ομάδας, που θα έπρεπε ήδη να έχει λύσει το διοικητικό και να έχει στραφεί στο οργανωτικό κομμάτι της (παίκτες, μάνατζερ,  χορηγοί κτλ). Δυστυχώς ένα σκηνικό που όλοι μας βιώσαμε ανελλιπώς τα τελευταία καλοκαίρια δείχνει να επαναλαμβάνεται και φέτος...

Εκτός από τη μη στήριξη του Δημήτρη Πατρίδα , ένα ακόμα πρόβλημα που απασχολεί  τον Άρη Καρακούση έχει να κάνει με  το έβδομο μέλος που θα στελεχώσει  το προτεινόμενο σχήμα ,  αφού έγινε γνωστό ο  κ. Παπαϊωάννου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο διοικητικό σχήμα της ΚΑΕ. Πιθανός αντικαταστάτης του ένας από τους  πρώην προέδρους του τμήματος ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος (εφόσον βέβαια δεχτεί να συμμετάσχει).

Όπως γίνεται αντιληπτό πολλά είναι τα ανοικτά θέματα τα οποία θα πρέπει να βρουν λύση  τις επόμενες ώρες μιας και η σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΣ ΠΑΟΚ -εκτός  απροόπτου- θα δώσει το χρίσμα στη διοίκηση η οποία θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική χρονιά...


Διαβάστε ακόμη...