Παίρνει το χρίσμα η πρόταση Καρακούση

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση μεταξύ της επιτροπής μπάσκετ του Ερασιτέχνη και της πλευράς Καρακούση.
Παίρνει το χρίσμα η πρόταση Καρακούση
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση μεταξύ της επιτροπής μπάσκετ του Ερασιτέχνη και της πλευράς Καρακούση. Δεν ανέδειξε νέα διοίκηση, αλλά το ζήτημα πια είναι τελείως τυπικό καθώς οι εκπρόσωποι του Α.Σ. εισέπραξαν άριστες εντυπώσεις από τους ανθρώπους που θέλουν να αναλάβουν τη διοίκηση κι όπως φαίνεται θα το κάνουν.

Μετά και την χτεσινή (23/06) συνάντηση η επιτροπή μπάσκετ πήρε την απόφαση να εισηγηθεί στην ηγεσία του Ερασιτέχνη την αποδοχή της πρότασης Καρακούση. Κάτι που αναμένεται να συμβεί σε διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη που θα πραγματοποιηθεί είτε την ερχόμενη Δευτέρα είτε την Τετάρτη, λόγω ταξιδιού του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου στο εξωτερικό.

Ο τελευταίος δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης: «Είδα ανθρώπους με διάθεση να προσφέρουν. Ξεκαθαρίσαμε την κατάσταση. Στόχος παραμένει η εξυγίανση της ΚΑΕ». Από την πλευρά του ο εντός των ημερών νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Αρης Καρακούσης, τόνισε: «Είμαστε έτοιμοι. Εχουμε στη διοίκηση φρέσκους ανθρώπους με όρεξη και έτοιμους για σκληρή δουλειά».

Στη συνάντηση παρέστησαν οι έξι από τους επτά ανθρώπους του σχήματος Καρακούση, καθώς έλειπε ο κ. Παπαϊωάννου. Στο μεταξύ, αύριο (24/06) στις 19:30 θα ανακοινωθεί η μη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς η προσπάθεια δεν ευοδόθηκε.

Πηγή: sportnet

Διαβάστε ακόμη...