Συνάντηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ και παραγόντων

Σε υλοποίηση σχετικού αιτήματος που υπήρξε κατά τη διάρκεια της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης του ΑΣ ΠΑΟΚ και ύστερα από το κάλεσμα της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ
Συνάντηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ και παραγόντων

στην PAOK Sports Arena, συνάντηση μεταξύ της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, του ΑΣ ΠΑΟΚ και παραγόντων της ομάδας.

Στη συνάντηση, συμμετείχαν όλα τα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (Μπάνε Πρέλεβιτς, Βαγγέλη Γαλατσόπουλος, Γιάννης Πολυχρονιάδης, Πόλυς Κατσιώρας, Άρις Καρακούσης, Χρήστος Καραμπέρης), ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής και τα μέλη του ΔΣ Δημοκράτης Παπαδόπουλος και Άλκης Ησαϊάδης, οι πρώην πρόεδροι Απόστολος Οικονομίδης και Βασίλης Οικονομίδης και οι κ.κ. Γιώργος Ανδρέου, Φώτης Γκαϊτατζής, Κωνσταντίνος Ζέρβας, Γιώργος Λυσσαρίδης, Μανόλης Μαλελής, Αλέξανδρος Μαμιδάκης, Αλέξανδρος Πολυχρονάκος και Θανάσης Χατζόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης προέβη στην εξής δήλωση: «Νομίζω ότι έγινε το πρώτο βήμα, που πάντα είναι σημαντικό, ώστε να υπάρξει μεγάλη συσπείρωση γύρω από την ομάδα και την προσπάθεια που γίνεται. Έγινε μία πρώτη συζήτηση, ανταλλάχθηκαν απόψεις με όλους και αυτό έχουν πλέον όλοι στο μυαλό τους πιστεύω, είναι πως θα έρθουν ή πως θα μπορέσουν να φέρουν με διάφορους τρόπους περισσότερα έσοδα στην ομάδα. Θα έχουμε πλέον πιο συχνή ίσως και καθημερινή μεταξύ μας, προκειμένου να κάνουμε πολύ περισσότερα. Ευχαριστούμε όλους όσοι ήρθαν σε αυτή την συνάντηση, για το ενδιαφέρον, αλλά και για την προσπάθεια που όλοι είπαν ότι θα κάνουν για το καλό της ομάδας και του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...