Να συνεχίσει το έργο του...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο προπονητής της ομάδας μας Σούλης Μαρκόπουλος φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση από 2 ομάδες της Ρωσίας (Λοκομοτίβ Κούμπαν και Σπάρτακ Αγίας Πετρούπολης).
Να συνεχίσει το έργο του...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ο προπονητής της ομάδας μας Σούλης Μαρκόπουλος, φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση από 2 ομάδες της Ρωσίας (Λοκομοτίβ Κούμπαν και Σπάρτακ Αγίας Πετρούπολης).

Άποψη μου είναι πως ο κ. Μαρκόπουλος αποτελεί με διαφορά τον καλύτερο Έλληνα προπονητή. Έχει τις περισσότερες παρουσίες Έλληνα προπονητή σε πάγκους της Α1 και έχει καταφέρει πολλά με όποια ομάδα κι αν έχει δουλέψει. Το βιογραφικό του είναι πολύ γεμάτο και είναι απόλυτα λογικό να προκαλεί το ενδιαφέρον ομάδων από όλη την Ευρώπη.

Κάπου εδώ θα πρέπει να τονιστεί πως ο κ. Μαρκόπουλος έχει συμβόλαιο 2 + 1 με τον ΠΑΟΚ πράγμα που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του Έλληνα προπονητή και να πορευτεί για τουλάχιστον ακόμα 1 χρόνο. Το έργο που έχει πράξει ο Σούλης στον ΠΑΟΚ τα 2 χρόνια παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας είναι τεράστιο.

Παρά την ανεπάρκεια της -πρώην επιτέλους- διοίκησης Κανώτα, κατάφερε να μην έχει απώλειες στο ρόστερ (πλην του Λάζαρου Παπαδόπουλου που δεν έφυγε και από δική του επιλογή στο τέλος τέλος...) και να βάλει τον ΠΑΟΚ με αξιοπρέπεια τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη.

Αυτό που θέλω επί της ουσίας να τονίσω είναι πως, είναι επιτακτική η ανάγκη για την ομάδα μας να διατηρήσει τον καλύτερο Έλληνα προπονητή στον πάγκο του και να επωφεληθεί από τις γνώσεις, την τεράστια εμπειρία αλλά και την ικανότητα να αναδεικνύει νέους παίκτες. Το έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν, το είδαμε και φέτος με τους Γιαννακίδη – Καλλέ αρχικά και τους Καλαμπάκα – Αράπη να έρχονται από πίσω. Θεωρώ πως ο Μπάνε, που ούτως ή άλλως έχει καλές σχέσεις με τον κ. Μαρκόπουλο, θέλει να συνεχίσει τη νέα χρονιά η ομάδα με τον προπονητή της αλλά και ένα σημαντικό αριθμό παικτών από τη φετινή ομάδα που θα αποτελέσουν τον κορμό. Θέλω επίσης να πιστεύω πως και ο κ. Μαρκόπουλος θα θελήσει να συνεχίσει και γιατί όχι να ανανεώσει κιόλας και να παραμείνει για πολλά ακόμα χρόνια στην ομάδα. 

Ο Δικέφαλος επανήλθε ξανά στο προσκήνιο, μετά από πολλά χρόνια ανυπαρξίας, με κάθε τιμή και αξιοπρέπεια υπό τις οδηγίες του κ. Μαρκόπουλου και είμαι σίγουρος πως η ανοδική πορεία της ομάδας απλά μόλις ξεκίνησε . . .

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ. . .

Με τιμή, Roume

Διαβάστε ακόμη...