Καταθέτει έφεση η ΚΑΕ

Δε σκοπεύουν να καθίσουν με σταυρωμένα χέρια οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και έτσι τη Δευτέρα θα κατατεθεί έφεση στοχεύοντας στη μείωση της τιμωρία που επιβλήθηκε την Παρασκευή για όσα έγιναν στο 3ο παιχνίδι των play off με τον συμπολίτη.
Καταθέτει έφεση η ΚΑΕ

Δε σκοπεύουν να καθίσουν με σταυρωμένα χέρια οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και έτσι τη Δευτέρα θα κατατεθεί έφεση, στοχεύοντας στη μείωση της τιμωρίας που επιβλήθηκε την Παρασκευή για όσα έγιναν στο 3ο παιχνίδι των play off με τον συμπολίτη.

Θυμίζουμε ότι ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ είχε τιμωρήσει τον Δικέφαλο με πρόστιμο 12.850 €, αλλά και να αγωνιστεί η ομάδα με δύο αγωνιστικές "κεκλεισμένων των θυρών".

Σημειώνουμε ότι αν αυτή η σειρά των play off οδηγηθεί σε 5ο παιχνίδι -εφόσον ο ΠΑΟΚ κερδίσει τον Άρη αύριο στο Παλαί- θα γίνει με κόσμο μιας και η ποινή ισχύει για το επόμενο παιχνίδι, εφόσον όμως μεσολαβούν πέντε μέρες από την ανακοίνωσή της (ανακοινώθηκε την Παρασκευή και οι 5 μέρες συμπήρώνονται την Τετάρτη).

Αν η ποινή του ΠΑΟΚ παραμείνει αμετάβλητη, ο "Δικέφαλος" θα την εκτίσει τις πρώτες δύο αγωνιστικές της επόμενης χρονιάς.

Διαβάστε ακόμη...