Η πίτα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και οι βραβεύσεις…

Με την συμμετοχή όλων των αθλητών και αθλητριών μπάσκετ του ΠΑΟΚ, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο PAOK Sports Arena η κοπή της πίτας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Η πίτα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και οι βραβεύσεις…

Με την συμμετοχή όλων των αθλητών και αθλητριών μπάσκετ του ΠΑΟΚ, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο PAOK Sports Arena η κοπή της πίτας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Παράλληλα υπήρξαν και τιμητικές διακρίσεις για όσους έχουν προσφέρει στον ΠΑΟΚ, έχουν αναδειχθεί από τα τμήματα υποδομής και διακρίθηκαν την περασμένη σεζόν τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και για τις μαθητικές τους επιδόσεις...

Οι βραβεύσεις ξεκίνησαν από τον Ανέστη Μελετιάδη που για 24 χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ ως παίκτης, προπονητής και υπεύθυνος των ακαδημιών. Την τιμητική πλακέτα στον κ. Μελετιάδη, έδωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μιλτιάδης Κανώτας, ενώ ακολούθησε η βράβευση του Γιώργου Αποστολίδη (από το μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Λευτέρη Σταμολάμπρο), ο οποίος αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.

Οι αντιπρόεδροι του ΑΣ ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος και Ευάγγελος Γαλατσόπουλος βράβευσαν την ομάδα κορασίδων του ΠΑΟΚ που τη σεζόν 2009-10 κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Τιμητικές πλακέτες έλαβαν ο προπονητής Ευρυπίδης Μελετιάδης, ο έφορος Βασίλης Αγγελίδης και οι αθλήτριες: Ευαγγελία Νάστου, Αννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Μαρία Κυρατζή, Ραφαέλα Αγγελίδου, Δέσποινα-Θεοδώρα Σουλιώτη, Στέλλα Καζαντζή, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, Βασιλική Γαβρίλη, Σπυριδούλα Καζαντζή, Ζωή Παπαδοπούλου και Παυλίνα Τσελεμπή. Εγινε μάλιστα ιδιαίτερη μνεία και για την άνοδο της ομάδας γυναικών του ΠΑΟΚ στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Παρίσης Στογιάννης βράβευσε τους αθλητές του ΠΑΟΚ που εισήχθησαν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα: Πέτρος Κανέλης (Χημικών μηχανικών ΑΠΘ), Μάριος Γιαννάκου (Γερμανική Φιλολογία ΑΠΘ), Γιάννης Σίσσυλας (ΤΕΙ Πληροφορικής Γρεβενά) και Παύλος Σαββίδης (ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης).

Βραβεύθηκαν επίσης, από τον τεχνικό διευθυντή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκο Σταυρόπουλο και οι αριστούχοι αθλητές του ΠΑΟΚ: Πέτρος Κανέλης, Μιχάλης, Λιάπης, Γιάννης Χρυσάφης, Νίκος Τσιόγκας, Ανδρέας Καραγιαννάκης, Γιώργος Γίδαρης, Κώστας Πούργιας, Βασίλης Βάλιος, Αθανάσιος Τσιμπρής, Αλέξανδρος Ισπογλου, Χαράλαμπος Πελουκίδης, Δούκας-Ευάγγελος Γεωργιάδης, Δημήτριος Παπατσικουράκης, Παναγιώτης Αραμπατζής, Μιχάλης Τσαπουρνάς, Παναγιώτης Καλμούκος, Παναγιώτης Κοκκινίδης, Παπαγιώτης Κοκοβίνης, Μανούσος Γιαμμούκης και Δημήτρης Τσιάρας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με διαγωνιστικά παιχνίδια, στα οποία συμμετείχαν οι νεαρότεροι σε ηλικία αθλητές των ακαδημιών που κέρδισαν και το αυθόρμητο χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι χορηγοί της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, το «σοκολατούχο γάλα Topino της ΜΕΒΓΑΛ» και η εταιρία τηλεπικοινωνιών "Cyta", όπως επίσης το "Ζαχαροπλαστείο Atrium-Σαρησάββας" και τα Ζαχαροπλαστεία "Αλεξούδας".

Διαβάστε ακόμη...