Το συγκλονιστικό τατουάζ φίλου του ΠΑΟΚ!

Δείτε το συγκλονιστικό τατουάζ που επέλεξε να κάνει ένας φίλος του ΠΑΟΚ, ο οποίος εξήγησε τούτη την επιλογή.
Το συγκλονιστικό τατουάζ φίλου του ΠΑΟΚ!

Ο τελικός της Ναντ ήταν, είναι και θα είναι βαθιά χαραγμένος στη μνήμη των φίλων του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος προέρχεται από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων στη Σαραγόσα και ένα χρόνο μετά, το 1992, αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Πικρή ιστορία...

Το περίφημο λάθος του Φασούλα (η λάθος πάσα που έδωσε την ευκαιρία στον Ρίκι Μπράουν να διαμορφώσει το 65-63, αφού πρώτα είχε προηγηθεί ένα απίστευτο τρίποντο του Μπάνε), το συγκλονιστικό κλάμα του Μπάνε Πρέλεβιτς, οι παγωμένες φιγούρες των φίλων του ΠΑΟΚ στις εξέδρες, ένα φινάλε που όμοιό του δεν έχει γραφτεί ξανά στο βιβλίο της ιστορίας του συλλόγου.

Ένας φίλος της ομάδας αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ. Θα μπορούσε να κάνει οποιοδήποτε. Εξάλλου, έχουν υπάρξει πολλές στιγμές χαρά και θριάμβου που θα μπορούσαν να αποτυπωθούν στο σώμα. Ο φίλος του ΠΑΟΚ, όμως, επέλεξε ένα και μοναδικό στιγμιότυπο. Τη συγκλονιστική φιγούρα του Μπάνε στο παρκέ, δευτερόλεπτα μετά το τέλος εκείνου του τελικού που κρίθηκε από το περίφημο λάθος του Φασούλα. Ποστάροντας το σχετικό τατουάζ σε σελίδα φίλων του ΠΑΟΚ στο facebook (την PAOK Baskeball Retro), εξήγησε τον λόγο που επέλεξε να "γράψει" στο κορμί του αυτό το στιγμιότυπο:

"Γεια χαρά

Δεν έχει σημασία, αλλά είμαι ο αυτός που σου είχα στείλει το κείμενο "αν δεν μπορεί να πάρω εγκώ μπάλα", παρακολουθώ καθημερινά τη σελίδα και μετά το ματς με τον φάρο είχα την ίδια αντίδραση με σένα, με την ανάρτηση "κλειστό μέχρι νεοτέρας". Περίπου τεσπα, υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα βάλω το διαρκείας στο συρτάρι και ίσως το βγάλω το καλοκαίρι για την ανανέωση πάλι.

Εντωμεταξύ, την επόμενη μέρα ακριβώς είχα κλείσει ραντεβού για τατουάζ. Το έκλεισα από τον Αύγουστο, έπρεπε να διαλέξω ημερομηνία μέσα στα Χριστούγεννα, λέω στην τύχη 29/12. Όταν είδα ότι τότε θα παίζαμε με τον Φάρο ήμουν 99% σίγουρος ότι θα αποκλειόμασταν. Γιατί έτσι, γιατί η ιστορία είναι πουτάνα και εμείς μια ζωή λίγοι στα δύσκολα, χίλια δυο γιατί. Από τα νεύρα μου την Τρίτη το πρωί μέχρι που σκέφτηκα να αλλάξω σχέδιο.

Τελικά δεν το άλλαξα. Είχα πολλές φωτογραφίες να διαλέξω, από χαρές, αλλά η πιο δυνατή ήταν αυτή που είχα σκεφτεί από την αρχή, αυτή που διάλεξες κι εσύ για φωτογραφία προφίλ. Όλος ο μπασκετικός ΠΑΟΚ σε μια φωτογραφία, "μια ζωή πίκρες". Μόνο αυτό. Μια ζωή πίκρες.

Ελπίζω ότι θα το ξανασκεφτείς και θα επανέλθεις με νέες αναρτήσεις μέσα στο 2016. Ελπίζω να μου περάσουν και μένα τα νεύρα και να πάω ξανά φέτος στο γήπεδο.

Δεν ελπίζω ότι θα αλλάξει κάτι στο μέλλον. Γιατί έτσι μάθαμε από παιδιά ρε, μόνο δάκρυα και πίκρες. Δεν συνηθίζεται αυτό το πράγμα, απλά προχωράς κι όπου βγει.

Καλή χρονιά να 'χουμε..."


Ιδού και το σχετικό τατουάζ:

Δείτε τα τελευταία λεπτά του αξέχαστου τελικού:

Διαβάστε ακόμη...