ΚΑΕ ΠΑΟΚ και λουξ συνεχίζουν μαζί ως το 2017!

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και η Νο1 Ελληνική εταιρία αναψυκτικών «λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ», επισημοποίησαν σήμερα την συνέχιση της επιτυχημένης συνεργασίας τους.
ΚΑΕ ΠΑΟΚ και λουξ συνεχίζουν μαζί ως το 2017!

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena, ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας ΚΑΕ ΠΑΟΚ και «λουξ Μαρλαφέκας» για τα δύο επόμενα χρόνια. Η «λουξ Μαρλαφέκας» θα είναι επίσημος χορηγός της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το επίσημο αναψυκτικό της ομάδας μπάσκετ μέχρι και το 2017!

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την συνέχεια της χορηγικής συνεργασίας μας με την κορυφαία Ελληνική εταιρία αναψυκτικών λουξ. Είναι σημαντικό να στηρίζουν την προσπάθειά μας κορυφαίες εταιρίες. Πιστεύουμε ότι είμαστε στην αρχή μίας συνεργασίας που θα κρατήσει για πολλά ακόμη χρόνια», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς στη εισαγωγική του ομιλία και παρέδωσε τον λόγο στον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, ο οποίος υποστήριξε: «Είναι χαρά μας που βρίσκεται κοντά μας η Νο1 εταιρία αναψυκτικών στην Ελλάδα και η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1950. Εταιρία που επενδύει αρκετά χρήματα στον χώρο του αθλητισμού και που από την πρώτη στιγμή που άκουσαν το πρόγραμμά μας οι ιθύνοντες της, αποκρίθηκαν θετικά στο να σταθούν δίπλα μας, στην προσπάθεια που κάνουμε για την εξυγίανση και την αγωνιστική πρόοδο του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι θα είναι δίπλα μας για πολλά χρόνια».

Ο αντιπρόεδρος και επικεφαλεής marketing της λουξ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ κ. Πλάτων Μαρλαφέκας, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και της παρουσίασης της συνεργασίας των δύο πλευρών, τόνισε χαρακτηριστικά: «Μιλήσαμε αρκετά με την οικογένεια του ΠΑΟΚ η οποία μας δέχθηκε με θέρμη. Υπάρχει μεταξύ μας. χημεία. Ξεκινήσαμε από πέρσι με μία μικρή συνεργασία, η οποία όμως φέτος μεγαλώνει και ο ΠΑΟΚ θα βρει μαζί μας έναν μόνιμο χορηγό. Επενδύουμε χρόνια στο χώρο του αθλητισμού και σε διάφορες ομάδες. Αισθανθήκαμε την ανάγκη να είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ. Πιστεύουμε ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα το πλάνο ανάπτυξης και το όραμα του ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...