Η K.A.E. Π.Α.Ο.Κ. φοράει Luanvi…

Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την ισπανική εταιρία αθλητικής ένδυσης LUANVI για την φετινή αγωνιστική περίοδο 2015 – 16.
Η K.A.E. Π.Α.Ο.Κ. φοράει Luanvi…

Η συνεργασία αφορά στον εξοπλισμό της πρώτης ομάδας και των ακαδημιών, καθώς και των επίσημων προϊόντων της ομάδας που θα διατίθενται μέσω του επίσημου καταστήματος της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

Η LUANVI σχεδιάζει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων αποκλειστικά για την ανδρική ομάδα της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., η οποία μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει το σχεδιασμό και παραγωγή των εμφανίσεων της ομάδας για Ελλάδα και Ευρώπη, στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών επαγγελματικών συλλόγων. Επιπλέον, στα πλαίσια της συνεργασίας συμπεριλαμβάνεται και ο σχεδιασμός συλλεκτικών εμφανίσεων του Π.Α.Ο.Κ. κατά τη διάρκεια της σαιζόν.

Στόχος της LUANVI είναι η δημιουργία τεχνικών προϊόντων ιδιαίτερου σχεδιασμού και κορυφαίας ποιότητας, ώστε να ικανοποιηθούν πλήρως οι υψηλές απαιτήσεις που έχει ένας ιστορικός σύλλογος με σημαντική παρουσία στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

Η LUANVI είναι η πιο ιστορική εταιρία αθλητικών ειδών της Ισπανίας που οφείλει την επιτυχία της στην προσήλωσή της στην δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας, αλλά και στον έντονο προσανατολισμό της στη δημιουργία αποκλειστικών συλλογών για μερικές από τις πιο σημαντικές ομάδες της Ευρώπης σε όλα τα αθλήματα. Ενδεικτικά, μεταξύ αυτών, συμπεριλαμβάνονται οι VALENCIA CF, GRANADA, CF, LEVANTE UD, VILLAREAL CF, REAL ZARAGOZA, (ποδόσφαιρο), VALENCIA BASKET, MORABANK ANDORA, LAGUN ARO GBC, RUEDA VALLADOLID (μπάσκετ)

Η ολοκληρωμένη συλλογή της LUANVI καλύπτει αποτελεσματικά ένα μεγάλο εύρος αθλητικών δραστηριοτήτων όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο σάλας, χάντμπολ, στίβο, κ.α. Επιπλέον, έχει αναπτύξει ιδιαίτερα τον τομέα σχεδιασμού και παραγωγής custom-made προϊόντων με σχέδια και υφάσματα αποκλειστικά για τις ανάγκες επαγγελματικών ομάδων όλων των αθλημάτων.

Διαβάστε ακόμη...