«Επενδυτής για να αλλάξει το επίπεδο»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Χρήστος Καραμπέρης και μίλησε για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και την συνέχεια της ομάδας.
«Επενδυτής για να αλλάξει το επίπεδο»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Έχει αλλάξει το επίπεδο στο μπάσκετ. Η ομάδα φέτος έκανε πάρα πολλά παιχνίδια, προσπάθησαν όλοι και φέραμε αυτό το ικανοποιητικό αποτέλεσμα βάση των οικονομικών δυνατοτήτων που έχουμε».

Για τους πανηγυρισμούς της ομάδα μετά από την νίκη με τον Άρη:

«Η κάθε επιτυχία της ομάδας είτε παίζει με τον Άρη, είτε παίζει με κάποια άλλη ομάδα πανηγυρίζεται έντονα. Έχουμε περάσει μια φιλοσοφία στα παιδιά και όλοι καταλαβαίνουν σε ποια ομάδα έχουν έρθει. Η μόνη λέξη που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να πάει μπροστά είναι η συσπείρωση και αυτό χρειάζεται και στο ποδόσφαιρο».

Για το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα:

«Αγαπάμε την ομάδα και είμαστε όλοι μια οικογένεια. Το ίδιο ισχύει και στον Άρη και του δίνω συγχαρητήρια. Θα είναι ένας δυνατός αντίπαλος και αυτό είναι καλό για εμάς».

Για την ανάγκη για επενδυτή:

«Είναι κάτι στο οποίο δεν ξέρουμε τι γίνεται και τι ξημερώνει αύριο. Μακάρι να μας κρατάει κάποιες εκπλήξεις ο πρόεδρος. Αυτή την στιγμή οι παίκτες έχουν αποκτήσει υπεραξία και για να κάνουμε προτάσεις χρειαζόμαστε ένα μπάτζετ. Θέλω να ενημερώσω τον κόσμο πως αυτή την στιγμή υπάρχει αυτή η διοίκηση με αυτά τα λίγα χρήματα και την βοήθεια του κ. Σαββίδη, του κ. Κοντομηνά και του κ. Μαλελή. Έτσι θα πορευτούμε και αν αλλάξει κάτι φυσικά και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Χρειάζεται επενδυτής για να αλλάξεις επίπεδο. Η επόμενη χρονιά θα είναι πάρα πολύ δύσκολη. Έχουμε μάθει από την φύση μας να είμαστε αισιόδοξοι και νομίζω πως θα τα καταφέρουμε και του χρόνου».

Για την έλλειψη του κόσμου:

«Πρέπει να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε. Κάτι δεν κάνουμε σωστά και πρέπει να οργανωθούμε κάπου πιο επαγγελματικά. Αν δεν έχεις λεφτά είσαι ερασιτέχνης. Πρέπει να βλέπουμε ρεαλιστικά τα πράγματα».

Για τον Σούλη Μαρκόπουλο:

«Τον ξέρω πάνω από 35 χρόνια και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όσα έχει προσφέρει. Παλαιότερα είχε μια πρόταση από τον Ολυμπιακό όμως καθίσαμε όλοι σε ένα τραπέζι και τα βρήκαμε. Του εύχομαι όπου και να είναι, επειδή διάφορα ακούγονται, κάθε επιτυχία. Είναι ένας καταπληκτικός χαρακτήρας και ξεχωριστός γνώστης του μπάσκετ».

Διαβάστε ακόμη...