Στηρίζει την ΚΑΕ ο Πανελλήνιος ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών

Τα παιδιά του Πανελληνίου ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών, στηρίζοντας την προσπάθεια της ΚΑΕ, προχώρησαν στην αγορά 15 εισιτηρίων για τη σεζόν 2014-2015.
Στηρίζει την ΚΑΕ ο Πανελλήνιος ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν στη σελίδα τους στο facebook:

"Διανύοντας την τελευταία εβδομάδα διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Αθηνών ανακοινώνει την αγορά 15 εισιτηρίων για τη σεζόν 2014-2015.

Με την κίνηση αυτή θέλουμε περισσότερο από τα διαρκείας αυτά καθαυτά να δηλώσουμε για ακόμα μια φορά την αγάπη μας και την αμέριστη συμπαράστασή μας στην ομάδα (παίκτες και προπονητικό επιτελείο) και τη διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΟΚ, που παλεύουν μόνοι απέναντι σε θηρία (τα γνωστά βρώμικα-πλούσια κυκλώματα του ελληνικού μπάσκετ και τους υπηρέτες τους), μέσα σε πολλές αντιξοότητες και με ελάχιστους πόρους.

Θέλουμε επίσης να θυμίσουμε σε όλους ότι ο μπασκετικός ΠΑΟΚ είναι το μόνο τμήμα του Συλλόγου με ευρωπαϊκούς τίτλους, με πολλούς ακόμα κλεμμένους και χαμένους τίτλους και με αμέτρητες χαρές και αναμνήσεις στο παρελθόν.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται ως αυτή την Παρασκευή 10/10 και καλούμε όλο τον λαό του ΠΑΟΚ να κάνει το χρέος του και να ενισχύσει όπως μπορεί την προσπάθεια της ομάδας και της διοίκησης του Μπάνε Πρέλεβιτς."

Διαβάστε ακόμη...