Εισιτήριο διαρκείας και ο "Πέτζα"! (vid)

Ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη η σημερινή παρουσία του Πέτζα Στογιάκοβιτς στο PAOK Sports Arena.
Εισιτήριο διαρκείας και ο "Πέτζα"! (vid)

Ο δικός μας Πέτζα, μαζί με τον μεγάλο του γιο Άντρεϊ, ήρθε στο γήπεδο, έκανε μία βόλτα σε όλους τους χώρους και ειδικά στην νέα αίθουσα VIP με τα τρόπαια του ΠΑΟΚ και φυσικά συναντήθηκε και συζήτησε για αρκετή ώρα με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς και τον προπονητή της ομάδας Σούλη Μαρκόπουλο.

Ο Πέτζα συζήτησε αρκετή ώρα για την ομάδα και λίγο προτού αποχωρήσει, αφού πήρε και το δικό του εισιτήριο διαρκείας, μπήκε στον πειρασμό να κάνει μερικά σουτ στο γήπεδο και έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου… «Είναι αλήθεια ότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που είχα έρθει τελευταία φορά στο γήπεδο. Ήμουν με τον γιο μου εδώ κοντά και είπαμε να έρθουμε μια βόλτα, να δω παλιούς φίλους και ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί και είναι τώρα στην ομάδα. Έτυχε να είναι εδώ και ο Μπάνε και ο κόουτς Μαρκόπουλος και με την ευκαιρία τα είπαμε. Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν ότι υπάρχει μία τεράστια προσπάθεια από την πλευρά της διοίκησης που φαίνεται ότι τα πηγαίνει πολύ καλά, αλλά και από την ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα. Μαθαίνω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον κόσμο για την ομάδα και με τα εισιτήρια διαρκείας κι αυτό είναι καλό, γιατί ο ΠΑΟΚ χρειάζεται αυτή την στήριξη».

Αποχωρώντας από το «Παλατάκι» ο Στογιάκοβιτς, που έχει σύντομα και νέες υποχρεώσεις σε όλο τον κόσμο ως πρεσβευτής του ΝΒΑ, ανανέωσε το ραντεβού του με τον ΠΑΟΚ σε ένα από τα παιχνίδια της ομάδας μέσα στην σεζόν, είτε στη Θεσσαλονίκη, είτε στην Αθήνα (όπου μένει μόνιμα).

Διαβάστε ακόμη...