Συνάντησε τον παίκτη που επιθυμείς...

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται και έρχονται πλέον και τα πρώτα δώρα για όσους φιλάθλους του ΠΑΟΚ έχουν ήδη κλείσει την θέση τους στο «Παλατάκι», αλλά και αυτούς που ετοιμάζονται να πάρουν τα διαρκείας τους.
Συνάντησε τον παίκτη που επιθυμείς...

Ήδη έχουν διατεθεί περισσότερα από 800 εισιτήρια διαρκείας, οι πρώτοι 500 πήραν ως δώρο (και μπορούν ήδη να παραλαμβάνουν) ένα μαύρο T-Shirt της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχουν δώρα ΚΑΙ για τους επόμενους. Αρχικά, για τους επόμενους 300 φιλάθλους του ΠΑΟΚ που προμηθεύτηκαν ήδη τα διαρκείας τους, πραγματοποιήθηκε ανά 100 ηλεκτρονική κλήρωση, που ανέδειξε τρεις ακόμη τυχερούς, που κερδίζουν από μία υπογεγραμμένη φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς από την τελικό της Γενεύης. Οι νικητές είναι…

Από τα εισιτήρια 501-600

Σπανίδης Θεοχάρης

Από τα εισιτήρια 601-700

Καραχάλιος Κωνσταντίνος

Από τα εισιτήρια 701-800

Πολυβίου Μαρία

Οι κληρώσεις δώρων θα συνεχιστούν για κάθε εκατό (100) εισιτήρια διαρκείας που θα συμπληρώνονται. Με την συμπλήρωση 900 εισιτηρίων διαρκείας, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ των 100 διαρκείας (801-900) και ο νικητής που θα προκύψει από ηλεκτρονική κλήρωση, θα έχει την δυνατότητα να συναντηθεί, να πάρει αυτόγραφο και να φωτογραφηθεί με τον παίκτη της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΑΟΚ που επιθυμεί.

Επίσης ένα μεγάλο δώρο-έκπληξη περιμένει και τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ, που θα αγοράσει το 1000ό εισιτήριο διαρκείας της φετινής περιόδου (είτε πρόκειται για αγορά από το PAOK Sports Arena, είτε μέσω Internet).

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και την Παρασκευή 29/8, τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται με τις προνομιακές τιμές, που ξεκινούν από 56€ για τις ανανεώσεις και από τα 64€ για νέους κατόχους.

Το ωράριο λειτουργίας για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι και την Παρασκευή 29/8, είναι από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 7:00 το απόγευμα.

Από την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου 2014, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί με τις κανονικές τιμές, που ξεκινούν από 80€.

Όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, μπορείτε να τις διαβάσετε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...