Μία εβδομάδα παράταση με προνομιακές τιμές

H ΚΑΕ ΠΑΟΚ αντιλαμβανόμενη το ενδιαφέρον των φιλάθλων της ομάδας αποφάσισε να επεκτείνει για μία ακόμη εβδομάδα τις προνομιακές τιμές για όσους προμηθευτούν τα διαρκείας τους μέχρι και την επόμενη Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014.
Μία εβδομάδα παράταση με προνομιακές τιμές

Η παράταση στις προνομιακές τιμές θα ισχύσει για ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ εβδομάδα ακόμη. Αυτό σημαίνει ότι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 με ειδικές προνομιακές τιμές, που ξεκινούν από 56€ για ανανεώσεις και 64€ για νέους κατόχους, από την Δευτέρα 25/8 μέχρι και την Παρασκευή 29/8, από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που θα λειτουργήσουν και πάλι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων από τις 10:00 το πρωί ως τις 7:00 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω Internet και από την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html η διάθεση των διαρκείας γίνεται κάθε μέρα και 24 ώρες των 24ωρο με απλό και γρήγορο τρόπο.

Από την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου 2014, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί με τις κανονικές τιμές που αναφέρονται και στον σχετικό πίνακα.

Όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...