"Να αγκαλιάσουμε επιτέλους το μπάσκετ"

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ με ανακοίνωσή του καλεί όλο τον κόσμο του Δικεφάλου για δυναμική στήριξη στη ομάδα μπάσκετ.
"Να αγκαλιάσουμε επιτέλους το μπάσκετ"

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Έχει αποδείξει στη μεγάλη και πλούσιά του δράση κατά το παρελθόν ότι ο Σ.Φ ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ λειτουργεί σαν ένας από τους σημαντικότερους θεματοφύλακες της ομάδας μας.

Παρόλα αυτά και με γνώμονα πάντα το συμφέρων αυτής ήμαστε υποχρεωμένοι να παραδεχτούμε ότι διατελούμε ένα πολύ σοβαρό οπαδικό λάθος τα τελευταία χρόνια, και εμείς αλλά και φυσικά η πολύ μεγάλη μάζα των οπαδών μας.

Είναι άξιος απορίας πραγματικά ο λόγος για τον οποίο έχουμε γυρίσει την πλάτη στην ένδοξη ιστορία του Μπάνε και των υπολοίπων ιερών τεράτων, στην ομάδα που μας "κράτησε " οπαδικά τα πολύ δύσκολα χρόνια του ποδοσφαίρου, στην ομάδα που μας χάρισε ευρωπαϊκούς τίτλους και ατελείωτη ηδονή σε κάθε έδρα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Όχι γιατί αυτή η ομάδα πάει καλά αγωνιστικά τηρουμένων των αναλογιών αλλά επειδή το επιβάλει η οπαδική μας συνείδηση και το ήθος μας οφείλουμε να στηρίξουμε και να δίνουμε βροντερό παρών για να βοηθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα πάντα και παντού όπου και να παίζει!

Όταν "οδηγός" στη οπαδική σου κουλτούρα είναι ο Γιώργος Μπεληγιάννης τότε οφείλεις εκτός από αυστηρή κριτική να κάνεις και την ανάλογη αυτοκριτική.

Καλούμε όλους τους συνδέσμους και απλούς οπαδούς του ΠΑΟΚ να αγκαλιάσουνε επιτέλους αυτή την ομάδα όπως πραγματικά της αξίζει.

Καλούμε όλα τα τμήματα του συλλόγου μας να παραδειγματιστούν για το πώς μπορείς μέσα από σωστή διαχείριση, σωστές επιλογές και το κυριότερο σύνεση να δημιουργήσεις σύνολο άξιο θαυμασμού, ανταγωνιστικό και μάχιμο όπως πραγματικά το θέλουμε.

Αυτή η τοποθέτηση ας γίνει οδηγός για όλους μας, συνδέσμους και μη.

Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ"

Διαβάστε ακόμη...