Ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. στον Σύνδεσμο στα Χανιά

Αντιπροσωπεία των παικτών της ομάδας μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ. βρέθηκε στα Χανιά για το All Star Game και δεν παρέλειψε να επισκεφτεί τον Σύνδεσμο που υπάρχει στην Κρητική πόλη...
Ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. στον Σύνδεσμο στα Χανιά

Διαβάστε τα όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΦ Π.Α.Ο.Κ. Χανίων:

"Μεγάλη αντιπροσωπεία του μπασκετικού Π.Α.Ο.Κ. στην πόλη μας αυτό το Σαββατοκύριακο με αφορμή το All Star Game και δε γίνεται φυσικά να μην επισκεφθούν το ασπρόμαυρο σημείο αναφοράς της πόλης, γι' αυτό καλούμε όλον τον ΠΑΟΚτσήδικο κόσμο το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:30 στον Σύνδεσμό μας.

Κοινώς, όποιος θέλει να γνωρίσει από κοντά τον κορυφαίο playmaker της Α1 Dj Cooper, τον πιο βελτιωμένο Έλληνα παίκτη των τελευταίων ετών Μιχάλη Τσαϊρέλη, τον πολυτάλαντο Γιώργο Μπόγρη, τον δεινό σουτέρ Γιώργο Δέδα και όχι μόνο, αξίζει να κατηφορίσει στον Σύνδεσμο μας για να συγχαρεί αυτά τα παιδιά για την ως τώρα παρουσία τους με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Κερασάκι στην τούρτα, ειδικά για μας τους over 30, η πιθανή παρουσία στον Σύνδεσμό μας του παιδικού μας ινδάλματος, μέγιστου αρχηγού και προέδρου πλέον της ομάδας μας, Μπάνε Πρέλιεβιτς..."

Διαβάστε ακόμη...