Επιστροφή στην κανονικότητα ...

Για την 20ή αγωνιστική της Α1 του μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΚΑΟ Μελισσίων ...
Επιστροφή στην κανονικότητα ...

Με τη Λολίτα Λύμουρα να συμμετέχει για πρώτη φορά στη δωδεκάδα με τον τραυματισμό της, με την νεαποκτηθείσα Imani Watkins να πραγματοποιεί την πρώτη της εντός έδρας εμφάνιση και έχοντας βάλει δύσκολα στον ίδιο του τον εαυτό έως τώρα, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ αντιμετώπισε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής την ομάδα του ΚΑΟ Μελισσίων, της οποίας και επιβλήθηκαν με 75-62 σκορ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δικέφαλος, βλέποντας το αντίπαλο καλάθι σαν «δαχτυλήθρα» και τα αμυντικά ριμπάουντ σαν ουσιώδες αγαθό εν ανεπαρκεία, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-12, κλείνοντας τελικά την πρώτη περίοδο ευρισκόμενος στο -6 με 14-20.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι «ασπρόμαυρες» με ένα σερί 7-0, πέρασαν μπροστά στο σκορ, 21-20, διατηρώντας μέχρι το ημίχρονο το προβάδισμα, καθώς πήγαν στα αποδυτήρια, προηγούμενες με 33-30.

Στην επανάληψη, τα κορίτσια του ΠΑΟΚ ανέβασαν το δείκτη της διαφοράς και, παρά τις προσπάθειες των αντιπάλων να μειώσουν τη διαφορά, έκλεισαν την περίοδο με ένα προβάδισμα των +10 πόντων.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι ασπρόμαυρες διατήρησαν τη διαφορά και με απλές και συνοπτικές διαδικασίες κατέκτησαν τη νίκη με 75-62 τελικό σκορ.

Στο διά ταύτα, ο Δικέφαλος ξεπέρασε το άγχος, που λογικό ήταν να έχει στις πλάτες του πριν την έναρξη του αγώνα, δείχνοντας μέταλλο και πάθος για την πολυπόθητη νίκη.

Το τμήμα ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας, που βρέθηκαν στο πλευρό της και την ώθησαν σε αυτή τη νίκη.

Στην επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ταξιδεύει στην Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 και ώρα 14:00 τον Α.Ο. Ελευθερία Μοσχάτου.

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ - ΚΑΟ Μελισσίων: 75-62

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 14-20, 33-30, 57-47, 75-62

Διαβάστε ακόμη...